Celeb

Zavaros műsort nyomott ma a Mokkában Gesztesi – videó

Bors

Létrehozva: 2015.12.14.

Tvrtkónak éjjel háromkor SMS-t küldött, hogy indul futni, mégis elkésett reggel a stúdióból Gesztesi Károly, aki elvileg zűrös magánéletét ment tisztázni, de csak nagyobb bajba keverte magát zavaros beszédével.

Egyre aggasztóbb hírek látnak napvilágot Gesztesi Károlyról, aki állítólag maga kérte meg barátját, Vujity Tvrtkót, hogy hívja be a ma (hétfő) reggeli Mokkába, hogy ott tisztázhassa magát. Ám ehelyett inkább megint csak kínos lett a színész szereplése, pedig a műsorvezető kérdéseivel mindent megtett, hogy Gesztesi reagálhasson a róla szóló negatív cikkekre.

Kezdték például a győri előadás elmaradásának okaival, de Gesztesi nemigen adott értékelhető választ „Emberből vagyunk, van olyan, hogy ott voltam Győrben, tényleg ott voltam még 7 óra 44-kor is, de valamitől elfáradtam, amit feszegettél te is. Visszavonultam, volt egy ilyen este” – mondta Gesztesi.

Tvrtko ekkor azzal a szegedi előadással hozakodott elő, amelyen a színész fura tekintettel, zavartan játszott, és állítólag ott is csak azért tudott színpadra lépni egyáltalán, mert a szervezők egész nap a nyomában voltak, hozták-vitték autóval. Erre is rákérdezett a műsorvezető, s kerek-perec a színésznek szegezte a kérdést: baj van-e vele? „Nincs baj, én arra emlékszem, hogy Szegeden mindenki imádott minket” – válaszolta, s Tvrtkón ekkor látszott először, hogy kezd nagyon nagyon ideges lenni.

Gesztesi szerint egyébként csak azért érkezhetnek felőle rossz hírek, mert „ha egy medve leterül, akkor azt mindenki elkezdi mardosni” – így most ő az ország medvéje. Tvrtko emlékeztette az ekkor már egyre kínosabban feszengő medvét, hogy pár hete azt nyilatkozta: visszavonul és pihenni fog, ehhez képest továbbra is viszi szerepeit. Gesztesi szerint ő nem teheti meg, hogy visszaadja a szerepeit, mert nincs ki helyettesítse, így csak a kollégáival szúr ki, ha lemondja az előadásokat, mert akkor ők sem kapnak pénzt.

Itt Gesztesi még sokat próbált beszélni arról is, hogy miért is nem tud pihenni, és milyen fáradt attól, hogy sok időt kell a turnébuszban tölteni, ami kettőkor indul és hajnali kettőre ér haza. Pár perccel később viszont már azt mondta, ő utálja az alvást, nem szeret pihenni. Tvrtko ennél a mondatnál már szinte fapofát vágott, látszott, nem akarja teljesen lejáratni barátját azzal, hogy még jobban összezavarja, megteszi azt ő maga is.

A beszélgetés vége felé kiderült az is, hogy amikor Gesztesi hajnalban SMS-t írt Tvrtkónak, hogy ő most megy futni, majd beszéltek is telefonon, a színész kérte a tévéstől: majd kérdezze meg adásban, mit csinált éjszaka. A műsorvezető így is tett. Így derült ki, hogy Gesztesi az éjszakát egy gyönyörű nővel töltötte, és nagyon jól érezte magát, sőt azóta is ennek az élménynek a hatása alatt van.

Mikor Tvrtko már minden reményét feladta egy normális interjúra, megkérdezte azt is, van-e alkoholproblémája Gesztesinek. Erre a színész kacagva azt mondta, hogy nincs, de ha nincs munkája, akkor már akár reggel kiül a teraszra egy kupica pálinkával vagy egy pohár rozéval.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27439_resized.jpg?avcount=1714060213
origo.hu

Újabb, borzasztó dolog derült ki a gyorsételekről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27430_resized.jpg?avcount=1714060213
origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162562_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Tragédia a színpadon: koncert közben halt meg a 31 éves énekesnő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162714_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Megérkeztek a helyszíni fotók a reggeli metrógázolásról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17151591_auto_resized.jpg
ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158286_auto_resized.jpg
vg.hu

Menekülnek az üzemanyag-kereskedők a benzinárstop elől: péntektől újabb árcsökkentést hajtanak végre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27432_resized.jpg?avcount=1714060213
origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159363_auto_resized.jpg
travelo.hu

Videó: Egy hatalmas Boeing géppel intett búcsút a levegőben a pilóta

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161300_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Teljes siker, buknak a 18 éves magyar úszónőre a tengerentúlon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162190_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kismamának is gyönyörű: Lékai-Kiss Ramónát gömbölyödő pocakkal kapták le

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja