Zámbóék futtatják a szlovák Jimmyt

A Jimmy-dalokkal népszerűvé vált szlovák énekessel, Peter Srámekkel nem csak a TV2, hanem Árpy is kizárólagos szerződést kötött. Vajon kié lesz az új Jimmy?
A Jimmy-dalokkal népszerűvé vált szlovák énekessel, Peter Srámekkel nem csak a TV2, hanem Árpy is kizárólagos szerződést kötött. Vajon kié lesz az új Jimmy?

Immár üzleti szálak is fűzik a Zámbó családot a magyarul még alig beszélő, de a Jimmy-nótákat tökéletesen éneklő huszonegy éves szlovák fiúhoz, Peter Srámekhez. Az új Jimmyként emlegetett Srámek menedzsere Zámbó Árpy lett, aki remek üzleti érzékkel még a Rising Star című televíziós énekverseny indulása előtt, szeptemberben szerződést kötött Peterrel.

– Négy éve ismerem a Petit, én vittem őt a TV2-höz – kezdte az elhunyt énekes fivére. – Először akkor találkoztunk, amikor egy Jimmy-emlékesten a kezembe nyomott egy CD-t. Meghallgattam, és azonnal felraktam a színpadra mert eldöntöttem, hogy sztárt csinálok belőle – idézte fel találkozásukat Árpy.

© Fotó: Birton Szabolcs

– Szeretem a hangját, tetszik az egyénisége, annak ellenére, hogy míg csak hallgattam és nem értettem a dalai szövegét, a hangjából éreztem a szívét, a lelkét és az egész életét. Szeretném, ha elfogadnának úgy is, hogy szlovák vagyok – vallott Jimmyről és reményeiről a Borsnak Srámek, akinek családja nagyon bízik a menedzserben.

– Árpyban vakon megbízunk – mondja Peter anyukája, aki különben maga is nagy Jimmy-rajongó, fia is tőle hallotta a Király dalait. – Árpy nélkül nem ismernénk ki magunkat az üzleti életben – tette még hozzá és tény, mostantól minden üzleti gondjuk Árpy vállát nyomja.

© Fotó: Puzzlepix

Szerződésük részleteit ugyan nem ismerhetjük, Árpy azonban annyit elárult, hogy kizárólagos megállapodást kötött Srámekkel. Igaz, szerinte ez nem a pénzről, hanem a barátságról szól.

Zámbó Árpy tévedésben

A Rising Star énekeseinek a TV2 a műsor ideje alatt és azután is teljes körű menedzsmentet biztosít, így minden tehetség, köztük Peter is a Rising Starral együtt dolgozó menedzsmenttel van kizárólagos szerződésben – tudtuk meg a TV2 sajtóosztályától.