Zámbó Krisztián titkolja, milyen sokat köszönhet Zsoltnak

Menedzserével, egykori barátjával indult Zámbó Krisztián karrierje évekkel ezelőtt, ám a jó kapcsolatnak vége szakadt. A háttérben komoly nézeteltérés áll.
Menedzserével, egykori barátjával indult Zámbó Krisztián karrierje évekkel ezelőtt, ám a jó kapcsolatnak vége szakadt. A háttérben komoly nézeteltérés áll.

Az X-Faktor egy csapásra ráirányította a figyelmet Zámbó Jimmy fiára, aki az RTL Klub tehetségkutatója előtti években már óriási erővel próbálkozott, hogy énekesként nevet szerezzen magának. Régi barátját, Deminger Zsoltot kérte meg, hogy menedzselje. A barátságnak és a közös munkának azonban csúnya vége lett.

– Amikor tárgyaltunk Krisztiánnal, az ő kérése volt, hogy az általa hozott menedzser intézze az ügyeit. Aztán egy idő után már nem értettek egyet, és Krisztián maga vette kézbe a sorsát. Előfordul ilyen a szakmában – mondta el Joós István, a Magneoton vezetője. A Bors úgy tudja, hogy Krisztián és a menedzsere között többek közt azért szakadt meg a kapcsolat, mert a menedzser nem kapta meg a munkájáért a megfelelő elismerést.

Köztudott, hogy Deminger éveken át sok idejét szentelte annak, hogy befuttassa Krisztiánt: tévéfelvételekre vitte, videoklipeket szervezett neki, intézte a sajtómegjelenéseket és koordinálta a fellépéseket. Ám úgy tudjuk, Zámbó Jimmy fia ezt nem igazán értékelte. Krisztián mostanában már meg sem említi segítője nevét, ahogy azt sem, mennyi mindent köszönhet neki.

– Most nem szeretnék az ügyről nyilatkozni, bízom abban, hogy ketten megoldjuk ezt Krisztiánnal – mondta szűkszavúan a menedzser.

Első lemeze sikertelen volt

Kevesebb mint ezer darab fogyott Zámbó Krisztián első, a Szerelem angyala című lemezéből, ám a vele dolgozó szakembereket lenyűgözte a fiatalember tehetsége.

– Ahogy mindenkiben, bennem is megfogalmazódott, hogy Krisztián valódi tehetség-e, de a közös munka során kiderült, hogy az, és méltó édesapja hagyatékára – mondta lapunknak Vígh Arnold zenész, aki a lemezt hangszerelte.

– Nyilván nem lesz könnyű édesapja árnyékában érvényesülnie. A lemez nem hozta a várt sikert, de biztos vagyok benne, hogy az X-Faktortól ezt is megkapja majd – tette hozzá a zenei producer.