X-faktor: ikertesója helyett szakított Karcsi

Csereszabatos a Twin Pics ikerpárja, bár egymás nélkül nem szívesen vállalnák az X-Faktort. Legfeljebb egymás helyett…

Csereszabatos a Twin Pics ikerpárja, bár egymás nélkül nem szívesen vállalnák az X-Faktort. Legfeljebb egymás helyett…

Heckmann Imre és Károly ikrek, a megszólalásig hasonlítanak egymásra. Az X-Faktor zsűrijének mégis akkor esett le igazán az álla, amikor kiderült, a 18 éves fiúk egy Petőfi Sándor-vers feldolgozásával ér­keztek. Igaz, a mentorok kitörő lelkesedése hamar elmúlt, az ik­rek nem éppen úgy muzsikáltak, ahogy azt elvárták tőlük. Végül továbbjutottak, de az újabb lehetőségnél Gáspár Laci azt mondta, ő csak Imre hangját hallja versenyképesnek. ByeAlex legnagyobb félelme pedig az, hogy ketté kell szednie a fiúkat, és egyenként megversenyeztetni őket a táborban. Végül bizalmat szavaztak a Twin Picsnek, ám elképzelhető, hogy már a táborban egymás nélkül kell bizonyítaniuk, ha versenyben akarnak maradni. Ez azonban igazi dráma lehet, Imre ugyanis nem vállalná, hogy testvére nélkül lépjen színpadra.

© RTL Klub

– Már korábban is tisztában voltunk vele, hogy talán valamivel jobb a hangom, ugyanis jártam énektanárhoz, sokat tanultam tőle. De akkor sem vállalnám egyedül a versenyt, csak az ikertesómmal lépnék fel. Egyedül el is vesznék a sok 18 éves srác között, egy lennék csak a sok közül – jelentette ki egyértelműen Imre.

Ikertesója, Karcsi azonban ennél sokkal megengedőbb.

– Ha a tesóm beleegyezne, én vállalnám egyedül is a versenyt. Vagy egy-egy élő adásra helyet is cserélhetnénk – mondta viccelődve Karcsi, hisz a csere náluk már bevett szokás.

– A suliban és barátnőnél is cseréltünk már. Imrének volt pár éve egy barátnője, aki mindenhová követte, nem akart leszállni róla. Engem még nem is­mert, és Imre sem akarta megbántani, ezért engem küldött szakítani. Ez egyszeri alkalom volt, és nem komoly kapcsolatnál – mondta Karcsi.

Novembertől élő

Az X-Faktor előválogatóit négy adásban követhetjük, a táborba, amit jövő hónaptól láthatnak majd a nézők, százötven tehetség jut tovább, közülük választja ki két adás alatt a zsűri azokat, akik a mentorházba mehetnek. Novemberben rajtolnak a tizenkét döntőssel az élő show-k, két versenyző esik ki adásonként, az egyiket a mentorok, a másikat a nézők szavazzák ki.