Wolf Kati: bántanak, mert túl sovány vagyok

Soványsága miatt gyakran bántják Wolf Katit, ám az énekesnő nem hagyja magát. Harmóniára törekszik, és határozottan állítja, alakja miatt soha nem sanyargatta magát.
Soványsága miatt gyakran bántják Wolf Katit, ám az énekesnő nem hagyja magát. Harmóniára törekszik, és határozottan állítja, alakja miatt soha nem sanyargatta magát.

Túl sovány. Túl csontos. Talán nem eszik eleget? Van, aki félti, van, aki irigyli, más betegnek véli, de tény, Wolf Katival kapcsolatban szinte állandó téma nádszál karcsúsága. Ám a kétgyermekes családanya hatá­rozottan állítja, nem kell érte aggódni, és elutasítja az anorexia vádját, hiszen gyerekkora óta fiús az alkata. Korábban sem érdekelte a súlya, mindig arra törekedett, hogy jól érezze magát a bőré­ben, ám minél ismertebb lett, annál többször szembesült a soványságára tett megjegyzésekkel.

– Nem mondanám ezt folyamatos piszkálásnak, de tény, hogy akárhova megyek, valaki mindig megjegyzést tesz az alakomra. Olyan, mintha mindenki az anyukám lenne, és azon aggódik, hogy nem eszem eleget, pedig erről egyáltalán nincs szó. Alapvetően vékony alkatú vagyok, ráadásul amikor stresszes időszakom van, akkor még a nyúzottság is meglátszik rajtam – magyarázta az énekesnő.

© © Bors / Fórika Attila

– Az ősz egy nagyon kemény időszak volt számomra, a Sztárban sztár rengeteg munkát és stresszt is hozott az életembe, de minden pillanatát élveztem. Ám alaposan kifáradtam, és most eljött a pihenés ideje. Szeretnék pár hónapig elsősorban családanya lenni, a gyerekeimmel foglalkozni, kicsit félretenni a kar­rieremet. Az elkövetkező hetekben a harmóniára koncentrálok, és remélem, ha látványosan nem is szedek fel plusz kilókat, azért kisimulok majd, és eltűnik a fá­radtság az arcomról – fogalmazott Kati.