Whiskytől lát a jövőbe Bodrogi Gyula

Tenyérből tudja kiolvasni a jövőt Bodrogi Gyula – tudta meg a Bors. A színész rejtett képessége némi whisky legurítása után tör elő.
Tenyérből tudja kiolvasni a jövőt Bodrogi Gyula – tudta meg a Bors. A színész rejtett képessége némi whisky legurítása után tör elő.

A Kossuth-díjas Bodrogi Gyuláról eddig is tudtuk, hogy varázslatos színész, hogy boszorkányos ügyességgel táncol, énekel, és hogy bűbájos ember, de azt eddig csak a közeli barátai tudták, hogy emberek tenyeréből megmondja a jövőt. A 81 éves művész különleges képességéről először a Borsnak beszélt, és jókedvű kacagás közepette számolt be a pillanatról, amikor először érezte meg: képes a jövőbe látni. A váratlan megvilágosodás néhány pohár alkohol elfogyasztása után következett be.

– Ez amolyan marháskodás, amikor összeülünk a haverokkal. Nem kell más hozzá, mint két-három pohár whisky, és azonnal jósolni kezdek. Néha persze saját magamat is meglepem, milyen pontosan eltalálom a jövőt – mesélte nevetve Bodrogi, aki tizenöt éve ébredt rá először látens ezoterikus képességeire.

– Na, nem szerelmi jóslatokat, betegségeket vagy szakításokat jövendölök én, inkább logikus következtetéseket vonok le tenyerekből. Húsz éve például megjósoltam, hogy lesz egy Eurázsiai Egyesült Nemzetek Szervezete, és erre tessék, létrejött az Európai Unió – magyarázta hozzátéve, kifejezetten élvezi, ha barátai arra kérik, hogy tekintsen a jövőbe.

– A jóslások során rettenetesen sokat nevetünk, és mindenki jól szórakozik az éppen aktuális bohóckodásomon. Komoly dolgokba persze nem szoktam belemenni, de a viccelődést mindig jó néven veszik – mondta a művész.

© © DFP