Celeb

Weisz Fanni anyja nyílt levélben könyörög: Bohócot csinál a lányomból a vőlegénye

K. Sz.

Létrehozva: 2018.08.03.

Míg él, küzdeni fog a lányáért Weisz Fanni édesanyja. A kétségbeesett nő azért fordult a nyilvánossághoz, mert úgy érzi, siket gyermeke élete veszélybe került.

Fokozódik a dráma Weisz Fanni körül. A hamarosan oltár elé álló siket modell, mint kiderült, nem hívta meg az édesanyját, Léránt Ágnest az esküvőjére, amiről a kétségbeesett szülő a médiából értesült. A hétfői Borsban azonban újabb drámai híreket tudtunk meg Fanniról: többszörös adótartozás és -behajtás terheli a cégét, továbbá 2023-ig eltiltották a cégalapítástól is. Az eldurvult események a teljes kétségbeesésbe taszítják Fanni szeretett édesanyját, testvérét, Gábort és nagyszüleit is rettenetesen megviselik, ezért is döntött végső kétségbeesésében Ágnes asszony, hogy egy nyílt levelet juttat el a Bors szerkesztőségébe. Az alábbiakban ebből idézünk.

Elzárják a lányomat

– Kérem, miután olvassák, gondoljanak bele abba az érzésbe, hogy egy édesanya nem tudja átölelni a kislányát, akit a világon mindennél jobban szeret. Nem tud vele lenni, segíteni abban a nehéz helyzetben, amibe került a gyermeke. Számomra ismeretlen emberek próbálják irányítani, befolyásolni siket lányomat, akitől jelenlegi párja elzár. Telefonján úgy kommunikál, mintha a lá­nyom lenne, teljesen furcsa, kislányom természetével ellentétes dolgokat műveltet a gyerme­kemmel. Önökben jogosan ve­tődik fel a kérdés, miért nem csinálok semmit? Igen, próbálok a magyar jogrendszer útvesztőjében kiigazodva, a legkisebb ne­gatív hozadékkal eljárni. Mindenhol áthatolhatatlan falakba ütköztem. Ezért egyetlen lehetőségem maradt, a nyilvánosság, bíz­va abban, hogy Fannihoz valaki által eljut az üzenetem – kezdte meg a gondolatmenetét Ág­nes.

Párja kineveti

Mint ismeretes, anya és lánya között 2016-ban romlott meg a viszony, mint kiderült, több mint egy éve nem is látták egymást személyesen, na­gyon ritkán csak sms-ben kommunikáltak egymással. A pletykák szerint ebben Fanni szerelmének, Hajmá­sy Péternek is oroszlánrésze van.

– Ha ön valóban szereti a kislányomat, miért nem mu­tatja ennek jelét, miért alázza meg többször nyilvánosan, miért nem segíti akkor, amikor bajban van? Miért érzi, hogy sok embernek jobban van szüksége Fannira, mint fordítva? Miért kommunikál velünk Fanniként? Miért gondolja, hogy írását, annak stílusát nem ismerjük? Miért burkolózik hallgatásba a cég körül kialakult NAV-problémánál? Miért próbálja a tényeket elbagatellizálni, elferdíteni? Ön szerint ki a valódi felelőse a kialakult céges problémának? Miért nyilatkozta le többször is nyilvánosan, hogy ön intéz mindent Fanni he­lyett? Ezt a kijelenté­sét és az ebből fakadó felelősségét az adóhatóság előtt is vállalni fogja? Miért nem segített eb­ben az elmúlt két és fél év alatt? Mit érez, amikor látja, hogy a kislányom csont-sovány? Mit érzett akkor, amikor belökte a kislányomat orvul, hátulról egy medencébe, és mindezt megosztotta Facebook-oldalán? Mit érzett, amikor kikapcsolta egy siket porszívóját, és nevetett azon, hogy ezt nem hallja a kislányom? Miért nyilatkozza, ha halló lesz közös gyermekük, akkor majd Fannit háta mögött kibeszélik? – írja többek között, majd a lányát is igyekezett biztosítani a család szeretetéről és támogatásáról.

Fanni, féltünk!

–  Gyermekemként nincs olyan hiba, rossz dolog, amit ne bocsátanék meg neked! Emlékszel, amikor sikerült beszélnünk, mit írtál nekem? Emlékszel, mit válaszoltam? Nagyon szeretlek és szeretni foglak mindig, minden élethelyzetben! Rám és a családodra bizton számíthatsz, még a legnagyobb rossz közepette is! A napokban tudomásomra jutott probléma is eltörpülhet minden mellett! Mindenben se­gítünk! Az egész család, igaz barátaid nyújtják segítő jobbjukat neked! Féltünk, hogy valami nagyon rossz fog az életedben bekövetkezni, amennyiben nem hallgatsz szerető családodra!

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162260_auto_resized.jpg
origo.hu

Bugyiban és melltartóban fotózták Megyeri Csillát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27452_resized.jpg?avcount=1714115110
origo.hu

20+1: amikor a Simpson család előre látta a jövőt!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163737_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Nem áll nekem túl jól a full HD” – Így Látta magát a Házasság első látásra sztárja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163322_auto_resized.jpg
vg.hu

Waberer's: kiderült, ki áll a milliárdos nagybevásárlás mögött

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163279_auto_resized.jpg
ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163772_auto_resized.jpg
mandiner.hu

„Szürke a cella” – nyílt levelet írt magyar börtönéből az olasz antifa

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27450_resized.jpg?avcount=1714115110
origo.hu

Kocsis Máté: Nem az a lényeg, hogy Magyar Péter mit mond, hanem az, hogy a mögötte állóknak mi a céljuk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159499_auto_resized.jpg
travelo.hu

Nem engedik fel a magyar hegymászót a világ egyik legmagasabb csúcsára

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163611_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdermedtek a járókelők: narancssárga UFO tűnt fel felettük

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163922_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/3PQT3DZK8ttrhvmgA5h1WilgRXZLUPkeNvpLCbcZIXQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NjMmFhYWUxZGJkNTQ5MmY4MTQwNGNkMGYxNzY5M2Ez.jpg
Házasság első látásra

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő