VV Zsófi: Igazi a cicim, papírom van róla - fotók

Amióta beindult a modellkarrierje, megszaporodtak a zaklatói és a kritikusai. VV Zsófi most visszavág.

Amióta beindult a modellkarrierje, megszaporodtak a zaklatói és a kritikusai. VV Zsófi most visszavág.

Betelt a pohár. Határozott lépésre szánta el magát VV Zsófi, akit a Bors is elkísérhetett a bizonyító eljárásra. A VV8 első kiesője valóra váltotta az álmát, amiért a Villába is beköltözött: mára már jószerivel a modellkedés tölti ki a mindennapjait, munkáiról pedig egyre több kép kerül fel az internetre is.

De sajnos a kritikusok és a zaklatók száma is jelentősen megnőtt.

Zsófit új modellképei miatt sok támadás éri © Pollák László

– Ma már mindennapos, hogy új e-mail-címet, jelszót kell csinálnom. Hetek óta valaki bejár a közösségi oldalaimra, leveleimbe, ráadásul a rendszer­adatok szerint Szerbiából. És hiába próbáltam meg mindent, egy lépéssel előttem járnak – mondta Zsófi a Borsnak, hozzátéve: jól meg kell gondolnia, kivel és miről vált szót.

És még valami van, ami jó ideje keserűbbé teszi a mindennapjait: a róla megjelenő friss modellfotók és munkák alatt egyre többen szapulják, guminőnek ne­vezik, sőt a plasztikai sebésze számát kérik tőle.

Dr. Awil Matanus szerint semmi kétség: Zsófi melle igazi © Kecskeméti Zoltán

– Nem titok, a számon volt egy pici korrekció, de a mellem, a fenekem is a sajátom, és sosem volt más plasztikai beavatkozásom. Ezért is döntöttem úgy, hogy felkeresek egy plasztikai sebészt, aki megvizsgál és kiállít nekem egy papírt, hogy az adott napon minden eredeti rajtam, és korábbi műtétek nyomai sem látszanak. Remélem, ezt követően ilyen kérdésekkel nem kell már foglalkoznom – magyarázta Zsófi, akivel tegnap kora délután találkoztunk dr. Awil Matanusnál.

Most a gúnyolódók arcára fagy a vigyor, pecsétes igazolás készült Zsófi melléről © Kecskeméti Zoltán

Az orvos pillanatok alatt, különösebb műszerek nélkül, de el­mondása szerint kétséget kizáróan megállapította: Zsófi keblét a természet tette ilyenné. Vágás, heg, más beavatkozás nyoma pedig sehol.