VV Laci az Egyesült Államokba költözik

Az egykori villalakó szakított Ediánával és rapkarrierre vágyik.
Az egykori villalakó szakított Ediánával és rapkarrierre vágyik.

A ValóVilágban szövődött románcnak került pont a végére: VV Dennis és Fanni után VV Edina és Laci is külön vágott neki az új évnek. Szakításuk pontos oka nem derült ki, de Laci szavaiból úgy tűnik, a kapcsolatuk menthetetlen, pedig már a házasságot tervezgették.

– Tisztelem annyira a mögöttünk álló egyéves kapcsolatot, hogy nem fogok rá fröcsögni. Rossz nem volt, de nem bánom, hogy vége. Végre tudok magammal foglalkozni – kezdte Laci, akinek önsajnálat helyett sokkal konkrétabb tervei vannak a következő hónapokra.

– A korombéli srácok ilyenkor bulizni, csajozni szoktak bánatukban. Én ehelyett újra elkezdtem a test­építést, hogy visszaszerezzem korábbi formámat. Egy nyelviskola beszponzorált egy négy hónapos nyelvtanfolyammal. Ha azt befejeztem, akkor Amerikába utazom és ott kezdek új életet, miután most ott van lehetőségem elhelyezkedni a vendéglátós szakmában. Abban a néhány hónapban, amíg itthon vagyok, szeretném én is letenni a névjegykártyám a rapszakmában – újságolta Laci, hozzátéve, hogy mindenki meglepődik majd, ha kijön élete első rapszámával.

© Fotó: Móricz István

Edinát is kerestük, hogy a szakításról faggassuk, de csak Facebook-oldala utolsó bejegyzését tudjuk beidézni.

„Nem az a legalapvetőbb érzelmi szükségletünk, hogy szerelmesek legyünk, hanem az, hogy társunk őszintén szeressen, olyan szeretettel, mely nem az ösztönökből fakad” – írja többek között. Arra van szükségünk, hogy olyasvalaki szeressen, aki (...) meglátja bennünk a szeretetreméltót. (...) Ehhez nincs szükségünk a szerelmi mámorra. Valójában az igazi szeretet a szerelmi állapot elmúltával lép életbe” – kommentálta a szakítást Edina.