VV Fecó tagadja, hogy szexelt Dyával

Elismerte, hotelszobában járt Dyával, de állítja, az otthonában soha nem látogatta meg. VV Fecó szerint a lány zsarolta őt, és kéri: felejtse el!
Elismerte, hotelszobában járt Dyával, de állítja, az otthonában soha nem látogatta meg. VV Fecó szerint a lány zsarolta őt, és kéri: felejtse el!

Soha nem hagynám el a családomat Dyáért, soha nem kellene nekem ez a lány! – közölte VV Fecó, aki felháborodott a lány állításain. A Plázacica és Fecó internetes levelezésének tartalma szerint ugyanis hónapokon át tartott a titkos viszony a nô és a családapa között. A Bors tegnapi cikkével kapcsolatban Fecó mindenesetre elismerte, valóban chateltek, és találkozott is titokban vele, de mindezt már megbánta.

– Pécsett, a hotelben is azért találkoztunk, hogy tisztázzak vele mindent. Utána azonban zsarolt, hogy elérje, menjek fel hozzá – mondta Fecó. – Igen, megígértem neki párszor, hogy felmegyek. Főzött, készült, várt, de nem mentem fel. Sosem feküdtem le vele! Az asszonyt én soha nem hagynám el senki miatt, ezt neki is megmondtam. Szeretem, tisztelem, becsülöm Angélát.

– Amikor Németországból jöttem haza, Dya kitalálta, mondjuk azt, csak három nap múlva érkezem, és legyek nála. De ahogy hazaértem, mindent elmeséltem a feleségemnek, az internetről töröltem magam, a telefonszámainkat lecseréltem. Szépen kérem őt, felejtsen el minket – törtek ki az indulatok Fecóból, aki ezzel egyszer, s mindenkorra lezártnak tekinti az ügyet.

A Bors ekkor szembesítette Fecót azzal: volt egy második Facebook-oldala is, melyről — mint az tegnapi cikkünkből kiderül — felesége csak tőlünk szerzett tudomást. A VV Dumagépe erre így reagált:

— A feleségem tudta az internetes adatlapom jelszavát, és amikor Dya elkezdett zsarolni, hogy menjek fel hozzá, csináltam egy hamis adatlapot. Azon tudtam vele kommunikálni a miértekről – magyarázta Fecó. Ekkor az egyik, Dyának írt üzenetét be is olvastuk neki, mely arról szól, hogy Fecó nem akarja látni őt, nem akarja hallani a hangját, mert imádja! Majd azt is közli: szereti a lányt, és nem ­tud­ja, mi is lenne Dya csókja után… Erre Fecó csak annyit mondott: ő nem emlékszik arra, hogy lett volna ilyen.

Próbáltuk a Plázacicát is elérni, de lapzártánkig nem jártunk sikerrel.