VV Fannit kinevetik volt kolléganői

VV Fanni nem játssza meg magát a villában, ilyen a valóságban is. Egykori kolléganői szerint így viselkedett akkor is, amikor nem szegeződtek rá kamerák.
VV Fanni nem játssza meg magát a villában, ilyen a valóságban is. Egykori kolléganői szerint így viselkedett akkor is, amikor nem szegeződtek rá kamerák.

Fanni elképesz­tően közönséges stílusát, faragatlan viselkedését látva és aranyköpéseit hallva, sokakban felmerült a kérdés: a martonvásári lány a VV-villa falain kívül is ilyen, vagy csak eljátssza a harsányan ostoba ösztönlényt, hogy a nézőket szórakoztatva bent maradhasson a luxusbörtönben.

Fanni édesanyja korábban elmondta, számára ismeretlen a villabéli Fanni, sír a szégyentől, és nem érti, hogyan viselkedhet így a lánya, aki normális családban nőtt fel. A nagy sörényű villalakó édesapja sofőr, édesanyja pedig óvodában dolgozik, szülei boldog házasságban élnek, lányuk a beköltözésig otthon lakott velük.

A villalakó egy pesti pláza ruhaüzletében volt eladó, hajdani kolléganői szerint szó sincs arról, hogy Fanni fondorlatos taktikával téveszti meg játékostársait. Önmagát adja a kamerák előtt.

– Körülbelül másfél évet dolgoztunk vele – kezdte a neve elhallgatását kérő volt munkatárs. – Természetesen nézzük őt mindennap, ki nem hagynánk semmi pénzért, mert nagyon szórakoztató. Fanni sosem az eszéről volt híres, bennünket rendszeresen megnevettetett a történeteivel és a megnyilvánulásaival. Gátlástalanul kifecsegte szerelmi életének legintimebb részleteit is. Azt kell mondanom, ő tényleg ilyen. Az viszont furcsa, hogy ennyire rosszindulatú és olykor primitív – árulta el a volt kolléganő, aki úgy látja, Fanni elszállt magától. – Ilyen nagyképű azért nem volt, de amikor megtudta, hogy kiválasztották, rögtön elszaladt vele a ló. Felmondott, és kérkedve közölte, hogy új életet kezd, és végre élni fog. Nem tagadom, fogjuk a fejünket egy-egy aranyköpése hallatán, mert ciki, ahogyan viselkedik.