Vujity Tvrtkót megdorgálta a TV2

Feltehetően jókor jön a hétvége Vujity Tvrtko számára, talán kipiheni magát az elmúlt viharos napok után.
Feltehetően jókor jön a hétvége Vujity Tvrtko számára, talán kipiheni magát az elmúlt viharos napok után.

A hét elején Demcsák Zsuzsa perének tárgyalásába belekeverték az ő magánéletét is, majd Andy Vajnával kezdett vagánykodni. Meg is lett az eredménye: mint a Bors megtudta, Tvrtkót pár napja alaposan megdorgálták a TV2-nél.

– Az egyik posztjában név szerint szólította fel Andy Vajnát, hogy csatlakozzon csekkes ak­ciójához. Azaz a megkérdezése nélkül azt várta volna el a TV2 tulajdonosától, hogy jótékony célra befizessen egy csekket, majd ezt fényképen megörökítve elküldje neki. Ha bárki belegondol, ebből a helyzetből Vajna nem jöhetett volna ki jól – közölte egy hozzá közeli forrásunk.

Tvrtko villámgyorsan meg is változtatta a bejegyzését, a kihívottak listájáról eltűnt Andy Vajna neve. Maradt viszont a konkurens RTL Klub két híradósa, Szellő István és Erős Antónia neve.

Mindezeket tetézi a péntek reggeli ve­szekedése a Mokkában Berki Krisztiánnal. A műsorvezető négy percig némán hallgatta a volt Fradi-vezér történetét, majd teljesen váratlanul rátámadt.

– Az egész életem az ellen szól, amit te képviselsz a nyilvánosság előtt. Hogy azt mondjuk, hogy közszereplő vagy. Innentől fogva én nem látom a produkciót semmilyen szinten. Én nem tudok a lányod szájrapuszijáról, az órádról, a cipődről beszélgetni. És baromi zavarban vagyok ettől – magyarázta indulatosan Tvrtko, aki később Berki hitelességét is megkérdőjelezte. – Egy egész ország beszélt a herevasalásról, ami nem történt meg!

A kellemetlen beszélgetést Demcsák Zsuzsa és Berki Krisztián végtelen türelme mentette meg. Az érintettek közül Tvrtkót tegnap hiába kerestük, nem kívánt nyilatkozni, így csak Berki kommentálta a történteket.

Az Édes élet sztárját a jelek szerint nem zaklatta fel a riporter kirohanása.

– Soha nem szokott mások véleménye érdekelni, így van ez most is. A herevasalásról csak annyit: ez egy bőrfeszesítő készülék, amelyet ha a herémhez tesznek, azt feszesíti, ha a fülemhez, akkor azt – mondta Berki.