Voksán Virág lesz a riói karnevál sztárja

Nem túlzás azt állítani, hogy Voksán Virág a világhírnév felé száguld. A lemezlovas lány pár nap múlva a híres brazil karnevál egyik sztárvendégeként lép fel. A legjobbakkal együtt emlegetik a nevét.
Nem túlzás azt állítani, hogy Voksán Virág a világhírnév felé száguld. A lemezlovas lány pár nap múlva a híres brazil karnevál egyik sztárvendégeként lép fel. A legjobbakkal együtt emlegetik a nevét.

Voksán Virágnak továbbra is felfelé ível a csillaga a lemezlovas szakmában. A szexi DJ lány iránt a bolygó túloldalán is hatalmas az érdeklődés, olyannyira, hogy a brazil karnevál egyik kísérőrendezvényének ő a sztárfellépője.

Ez azért nagy szó, mert ezen a rendezvényen a világ legjobb lemezlovasai léphetnek fel, és a mi lányunk lesz az egyik. Virág összeköti a kellemest a hasznossal, ezért a munka mellett szórakozni is fog a február 10-én kezdődő mulatságon.

– Két nappal a fellépésem előtt száll le a gépem, ezért egy kis pihenés után pár napot biztosan eltöltök a karneválon. Nagyon izgatott vagyok az utazással kapcsolatban, konkrétan lázban égek, egy álom válik valóra – újságolta boldogan a Playboy-nyusziból avanzsált DJ.

Virág büszke arra, hogy saját magának köszönheti a világszintű érdeklődést.

– Nincs menedzserem – mondta. – Volt két kósza, nem túl szerencsés próbálkozásom, de elég hamar kiismertem az illetőket. Hetedik éve teljes mértékben magam intézem a fellépéseimet, egyedül is utazom a világ minden pontjára. Mivel nincs testvérem, egyke vagyok, így valamilyen szinten meg is szoktam az egyedüllétet. Aludni vagy várost nézni magam szoktam, de a fellépéseken adnak mellém testőrt vagy kísérőt, főleg olyan veszélyes, távoli országokban, mint Mexikó vagy Brazília, ahol elég gyakran fordulnak elő bandaháborúk – ecsetelte Virág, aki immár az egyik legfelkapottabb női DJ, ennek ellenére nincsenek sztárallűrjei.

– A szerződésemben nem kötök ki extra dolgokat, csak amit mindenki szokott: minimum négycsillagos szállodába kérem a szállást, a klubokban kérek kíséretet és mentes vizet sok citrommal – sorolta fel kívánságlistájának legfontosabb pontjait Voksán Virág.