Voice Petra: a zsűri primitíven fogalmazott

Pákai Petra is kiesett a péntek este. Caramell leginkább azzal bántotta meg, hogy a szinfalak mögött kedves volt vele, de adásba mindig lehúzta.
Pákai Petra is kiesett a péntek este. Caramell leginkább azzal bántotta meg, hogy a szinfalak mögött kedves volt vele, de adásba mindig lehúzta.

A The Voice egyik legérdekesebb karaktere, Pákai Petra is kiesett a péntek esti adásban. A vagány, érces hangú énekesnőt, akit humora és laza stílusa miatt is imádtak a rajongói, Malek Andi, de főleg Caramel illette csípős kritikával.

Ez inkább egy paródia volt, mondta ki kerek perec a Mester, Andrea szerint pedig Petra nem érezte jól magát a „ropógós testű” táncoslányok mellett. Az elhangzottak ellenére az énekesnő emelt fővel távozott, sőt, még egy mosolyt is az arcára erőltetett, miközben lejött a színpadról. Petrának nem fáj semmi sem, de a Mesterek véleményével akkor sem ért egyet. Szerinte nem ő volt a legrosszabb a mezőnyben aznap este.

– Nem éreztem jogosnak, amit mondtak, egyesek elég primitíven fejezték ki magukat. Caramel folyamatosan lehúzott engem a műsor alatt, mindig rossz véleménnyel volt rólam, pedig a színfalak mögött mindig kedves volt velem. A főpróbán mosolygott is, de ezek szerint mégsem tetszett neki annyira – árulta el lapunknak Petra, aki szerint a táncoslányok is elvonhatták a Mesterek figyelmét.

– Én nagyon örültem a lányoknak, és abszolút nem értek egyet Malek Andival, aki azt mondta, hogy rosszul éreztem magam a színpadon. Dehogy éreztem rosszul magam. A táncosok emelték a produkcióm fényét. Lassan 2013-at írunk, nem is értem, hogyan fordul meg a fejében, hogy engem zavar, ha jó nők táncolnak körülöttem – védekezett Petra. Malek Andi viszont tartja magát a műsorban elmondottakhoz.

– Túl nagy falat volt ez a dal neki, túlméretezték. Jobban kellett volna táncolnia, most kiderült, hogy talán még sincs olyan jó barátságban magával, és
a színpadon azonnal cserbenhagyta a magabiztossága, eltűnt a bátorsága, szenvedés lett belőle – magyarázta a Borsnak Malek Andi. Petra viszont úgy gondolja, rossz kártyát húzott.

– Én választottam azt a számot. Bár én jazzesebb, szvingesebb változatban szerettem volna előadni, de az alap maradt az eredeti, abba nem volt beleszólásom. Azért nem tudtam rendesen táncolni, mert nagyon csúszott a cipőm, és tükörjég volt a színpad. Ha viszont ragadós talpút veszek, nem tudom megcsinálni a spárgát, ami pedig kellett oda – vallotta be az énekesnő.