Celeb

Vitray Tamás már ki sem ejti Rózsa György nevét

Bors

Létrehozva: 2018.01.14.

Különös ellentétre derült fény: a hazai televíziózás két alakja nincs beszélő viszonyban. Pedig hajdan Vitray Tamás és Rózsa György szinte baráti kapcsolatot ápolt.

Egykor legendásan jó volt a kapcsolat Vitray Tamás és Rózsa György között. A két népszerű tévés karrierje összefonódott, Rózsa pályafutása ugyanis akkor vett fordulatot, amikor Vitray neki adta át a Kapcsoltam című vetélkedőt. Ezek után nem csoda, ha az utód csak a legnagyobb tisztelettel beszélt a magyar televíziózás egyik legnagyobb alakjáról, és Vitray is mindig kollegiálisan nyilatkozott ifjabb pályatársáról. Aztán történt valami, és a két tévés ma már szóba sem áll egymással. A furcsa rossz viszonyra Veiszer Alinda beszélgetős műsorában a Hír TV-n derült fény, amikor legutóbbi vendége, Vitray Tamás egy ártatlan kérdés kapcsán elszólta magát. Alinda azt kérdezte tőle, hogy mit érez, ha ma visszanézi a régi műsorait.

– Többfélét, néha kiröhögöm magam, vannak, amik olyan gyermetegek. Ilyenkor szoktam magam egy kollégámhoz hasonlítani, és őt nem akarom bántani. Olyan voltam egy kicsit, mint amilyennek őt látom – kezdte válaszát Vitray. – Azt szoktam mondani ilyenkor, de csak azért, mert haragban van velem, de ha jóban lennénk, már nyugodtan mondanám: olyan „rózsagyuris” voltam fiatalon. A különbség az, hogy az ő karaktere civilben is ez, csak én nem vagyok ilyen foxi kutyás. Volt, amikor úgy sertepertéltem, ugráltam a téma körül. Ezt látva, kicsit szégyenkezve, de kiröhögöm magam – mondta Vitray, aki azonban a vita valódi okát nem akarta elárulni.

Ezt egyébként Rózsa Györgytől sem sikerült megtudnunk, akit azonnal tárcsáztunk a műsor után. Mély sebet téphettünk fel, mert a mindig bőbeszédű és jó kedélyű tévés nagyon rövidre fogta mondandójuát.

– Bármit is mondott Vitray, ha ő úgy gondolja, akkor úgy van. Én sem tudok ehhez mit hozzátenni, tiszteletben tartom a véleményét. Az én barátságaim vagy nem barátságaim csak rám tartoznak – fogalmazott Rózsa.

A Kapcsoltam egykori műsorvezetője egyébként korábban ennél bővebben, de ugyanilyen homályosan nyilatkozott haragszomrád okáról:

„Én úgy éreztem, hogy az életem nehéz pillanatában nem állt mellém, vagy ahogy mondod, elárult. És én ezt nem tudtam megbocsátani. (...) Ha egy olyan pillanatban szúrnak meg vagy hátba, amikor nem számítok rá, vagy amikor nagyon nagy szükségem lenne valakinek, aki tíz-húsz éve a barátom volt, a segítségére, és ő ahelyett, hogy segítene, valami szörnyű dolgot tesz ellenem, akkor nincs bocsánat – magyarázta korábban Rózsa György az ATV Esti Frizbijében.

Vitray Tamást is megkérdeztük a konfliktusról, de erről a témáról nem akart nyilatkozni.

Vőlegény marad Havas Jon

Vágó István Kinyitom a számat című könyvében írt arról, hogy a Legyen Ön is milliomos!-nak volt egy része, amelyben kvízprofesszorok mérkőztek meg. Vágó szerint Rózsa nem akart menni, végül rávették a szereplésre. Csak annyit kért, Vitrayval ne találkozzon. A műsorban Vágó úgy konferálta fel Vitrayt, hogy „többek között vezette a Kapcsoltamot is”, erre Rózsa majdnem lefordult a székéről. „A felvétel másnapján volt a születésnapja. Felhívtam, hogy gratuláljak neki, de ő azt mondta: Ne keress! Vége a barátságnak! Az volt a sérelme ugyanis, hogy én a felvétel után, ami nekem aznap már a sokadik volt, nem mentem be hozzá az öltözőjébe, hogy megköszönjem a közreműködést ...fejemhez vágta, miért mondtam, hogy Vitray vezette a Kapcsoltamot. Mert vezette – mondtam. De a Kapcsoltam hozzám kötődik – kiabálta. Azóta nem beszélünk” – írta Rózsa Györgyről Vágó István.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27179_resized.jpg?avcount=1713441910
origo.hu

Drámai fordulat: megkezdte az orosz hadsereg a teljes kivonulást

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17139002_auto_resized.jpg
borsonline.hu

4 csillagjegy, amelynek sosem látott bőséget hoz a Bika hava

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17137514_auto_resized.jpg
vg.hu

Megérkezett a bejelentés: egyszerre emelkedik és csökken nagyot Magyarországon az üzemanyag ára

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17139025_auto_resized.jpg
ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17139890_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Nyilatkozott az orosz mesterlövész, miután megadták magukat az ukránok + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27181_resized.jpg?avcount=1713441910
origo.hu

Idegesen reagált az új szerelméről szóló pletykákra T. Danny

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17133120_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

5:2 diéta – lerobbantja rólad a zsírt az időszakos böjt népszerű formája

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1713441910
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713441910
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17133644_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kiszivárgott! Ők lehetnek a Nyerő Páros új évadának szereplői

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/IKREF3awOJJr8-Ag9nqTFvjBGZlNvPYLoYv4eaaSBE4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2FhZGM5MTlmZjE5MjQ3MzNiNzdlZmQzZWJhZDUxN2Fm.jpg
BÚCSÚ

Íme az első fotók Tordy Géza temetéséről