Világsztárok alázták a magyar énekest – videó

A volt megasztáros Talán Attila produkcióját kemény kritikával illették egy német tehetségkutatóban.
A volt megasztáros Talán Attila produkcióját kemény kritikával illették egy német tehetségkutatóban.

Az már eddig is tudott volt, hogy a Megasztárból megismert Talán Attila továbbjutott egy német tehetségkutatóban, így Király Viktor után újabb honfitársunknak szoríthatunk egy külföldi show műsorban. Most azonban kiderült: nem volt annyira sima ügy, mint az első hírekből gondolhattuk. Talán produkcióját ugyanis kemény kritikával illette a zsűri.

A kilencvenes évek legendás rave csapata a Scooter volt, énekese H.P. Baxxter szerint például Talán kínozta a hangját, éneklése pedig erőltetett és természetellenes volt.

– A hangod olyan, mintha túlságosan ki akarnád nyomni, kínzod, olyan feszült, erőltetett lett tőle az egész valahogy, természetellenes. Ezért sajnálom, de nemmel szavazok – fogalmazott az nlcafe.hu szerint a világsztár, aki több mint harminc millió eladott lemezzel büszkélkedhet.

A zsűri másik két tagja Vanessa Mai és Michelle sem voltak elragadtatva Talántól. Előbbi szerint a magyar énekes "nagyon fentről dolgozik", így bár remekül néz ki nemmel kellett, hogy szavazzon. Michelle viszont a kritikák ellenére igennel voksolt.

– Tudom, hogy ideges vagy, ennek ellenére igennel szeretnék szavazni, mert azt gondolom, hogy nagyon jó a csomagolás, remekül nézel ki és végül is énekelni is tudsz – fogalmazott. Attilát végül a Modern Talkingból megismert Dieter Bohlen juttatta tovább, mert szerinte is szükség van egy ilyen karakterre, amilyen a magyar énekes.