Világsztár lett a celebfotókat kigúnyoló Celeste - fotók

Celeste Barber, bár évek óta komikaként dolgozik Ausztráliában, maga sem hitte volna, hogy alig pár hónap alatt 1,8 millió követőt szerez Instagram-oldalán mókás fotóival. A színésznő kísérletnek szánta az első képeket. Hírességek pikáns szelfijeit utánozta le a maga módján, mert kíváncsi volt arra, hogy az ő lenge képeit letiltja-e a közösségi oldal. Az Instagram cenzúrája nem ugrott rá a dologra, a nagyközönség azonban igen, így Celeste azóta két-három naponta újabb világhíres szépséget állít pellengérre azzal, hogy megmutatja: egy átlagos nő hogyan is nézne ki hasonló helyzetben.

– Mindig is feminista voltam, de erre csak most jöttem rá, miután a fotóimat a szexizmus elleni harc lobogóiként lengetik – élt némi képzavarral a The Guardiannek adott interjúban a komika, aki valójában drámai színésznőnek készült, idős mestere tanácsára erősített csak rá komikai vénájára.

– Folyton vígjátékokba hívtak, amit eleinte sérelmeztem – mond­ta. – Képzett színésznő vagyok, el tudom játszani Lady Macbethet is! De aztán kiderült, hogy nem, viszont nevettetésben jó vagyok.

Ezzel az internet népe is egyet­ért, így Celeste tovább bújja a celebek közösségi oldalait, hogy őrült fotóiknak új értelmet adva szórakoztassa követőit.

Felkenődve

Madonna nem kispályás, még ha arccal veszi is le a falat, abból is árad a fülledt erotika. Celeste szerint egy hétköznapi nő legfeljebb ennyire szexi látvány, miután hasra esve lecsókolja az ajtófélfát.

Lecsúszva

A Vogue magazin angol kiadásának készült ez a lenyűgöző kép, amelyen a modell egy ágyról csúszik le elegáns pózban. Celeste is megpróbálta ugyanezt, neki így sikerült.

Hoppácska

Hogy Rihanna korlátgyakorlatáról kinek mi jut eszébe, azt 18-as karika híján nem részletezzük. Celeste-et látva csak egyet mondhatunk: Jesszus, valaki kapja el!

Hullámszörny

Lady GaGa szörfön jógázós fotójának kifigurázása jelentős előkészületeket igényelt Celeste-től, aki arra azért nem számított, hogy az első láblendítésnél beborul.

Lépcsőbe húzva

A lépcsőn se mindegy, hogyan terülünk el. A póz lehet izgatóan elegáns vagy nevetséges – ezt főként a lépcső szélessége és a hurkák vastagsága határozza meg.

Hattyúdal

Na jó, ez azért nem ér! Kendal Jennernek sokkal nagyobb a rózsaszín hattyúja, és dupla karúszót sem visel, ahogy Celeste. Nem kérdéses, hogy épp melyik gumimadár áldja jobban a szerencséjét.