Világhálón vetkőznek a magyar celebek - fotókkal

Hírességeink jóvoltából valóságos erotikus kánaánná váltak a netes portálok, hiszen elárasztanak minket bikinis fotóik. Így mindenki jól jár: a sztár dicséreteket kap, a netező meg ingyen csorgathatja a nyálát.
Hírességeink jóvoltából valóságos erotikus kánaánná váltak a netes portálok, hiszen elárasztanak minket bikinis fotóik. Így mindenki jól jár: a sztár dicséreteket kap, a netező meg ingyen csorgathatja a nyálát.

Sztárjaink közösségi oldalain valósággal hemzsegnek a bikinis, félpucér avagy pucér fotók, melyek néhány éve ugyan még ritkaságszámba mentek, de mára sok celebnek szinte a napi rutinjához tartozik egy-egy merészebb fotó közlése.

A netezők pedig nem tudják megunni az erotikus töltetű alkotásokat, lájkjaikkal és hozzászólásaikkal biztatják a hírességeket, egyúttal követelve tőlük az újabb és remélhetőleg merészebb fényképeket. Az ő példájukat követve a hétköznapi lányok is egyre gyakrabban dicsekszenek testükkel a világhálón.

Mondhatni, nem könnyű olyan hírességet találni, akinek alig takart bájaiért kinyitja bukszáját a magyar nép. Minek fizetnének, ha ingyen is kukkolhatják a sztárok testét? Alaposan megnehezítik a hírességek ezzel a magazinok szerkesztőinek életét, hiszen lépten-nyomon ledobják testükről a textilt – méghozzá ingyen, a saját és rajongóik szórakoztatására. Persze itt is vannak kategóriák, vannak, akiknél ritka alka­lomnak számít a netes vetkőzés és akadnak, akik ebben sem ismernek mértéket.

Bódi Sylvi

Zimány Linda, Dukai Regina, Debreczeni Zita és Bódi Sylvi előszeretettel fotóztatja magát bikiniben vagy fehérneműben. Utóbbi három híresség ezt gyakorta munka címszó alatt teszi és a pőre fotók a közös divatmárkájukat hivatott népszerűsíteni. Sylvi (fenti képünkön) a legbátrabb, ő nemegyszer imádott macskáival, félpucéran pózol a saját fényképezőgépe előtt.

Sarka Kata

A volt modellnek két gyerek után is tökéletesek az idomai, de a fitt anyuka a mai napig önbizalomhiánnyal küzd. Talán azért is tölt fel több tucat ledér fotót magáról, hogy érthetetlen önbizalmát a rajongók dicsérő lájkolása és hozzászólásai helyrebillentsék? Bár már mindent láthattunk, amit lehet, az ő fotói a legnépszerűbbek a neten. Itt Szabó Zsófival integet.

Kiss Ramóna

A Barátok közt sztárja tudatában van bomba testalkatának és még rá is tesz egy lapáttal. Itt épp egy falatnyi bikiniben, szexisen pózol a forró, tengerparti homokban.

Bencsik Tamara

Az egykori megasztáros hangját sokan nem tudnák beazonosítani, a testét azonban igen. Nem túlzás azt állítani, Bencsik Tamara domborulatai népszerűbbek, mint a hangja.

Iszak Eszti

Visszahúzódó lány Eszti. Ő a ritka kivételek egyike, aki csak néha mutat a testéből a kelleténél többet. A napokban azonban ő is bevállalt egy bikinis posztot.