Celeb

Világgá kürtölte boldogságát Liptai Claudia

F. Zs.

Létrehozva: 2016.12.24.

Olyan jól néz ki, mint talán még soha – ezt mondta, aki látta Liptai Claudiát, aki először jelent meg rendezvényen, amióta megszülte a kisfiát. Boldogságát nem is tudja magában tartani!

Amikor Claudia beleszeretett a cukrászmesterébe, rengeteg kritikát kapott, támadták, mert nős férfivel kezdett – hiába hűlt már ki korábban a férfi házassága. A rossz nyelvek azt jósolták, hogy nem lesz hosszútávú ez a kapcsolat. A károgókra az azóta eltelt idő cáfolt rá. Claudia és Ádám 2015 tavaszán szeretett egymásba, akik személyesen ismerik őket, azt mondják, az első perctől kezdve harmonikus volt a kapcsolatuk. A szerelmük gyümölcse is hamar megfogant, és a kis Marcell, ha lehet, még erősebb köteléket font közéjük. Hogy Liptai Claudia valójában mennyire boldog ebben a kapcsolatban, arról a legfrissebb Facebook-posztja tanúskodik. Egy sejtelmes fotót tett ki a kisfiáról, akinek a kezében egy mézeskalács süti csüng. A műsorvezető ezt írta mellé: 

„Kívánom mindenkinek, hogy olyan csodás ünnepe legyen, mint nekem. A szeretetnél nincs nagyobb kincs. Boldog karácsonyt!” 

Nem is csoda, hogy képtelen magában tartani érzéseit. 2016 valóban az ő éve volt, magán­életi boldogsága mellett számtalan szakmai sikert is elért például a Sztárban sztár zsűritagjaként, vagy az Extrém Activity műsorvezetőjeként.

Clau boldogsága a megjelenésén is látszik, a héten egy céges partin vett részt. 

Csinos fekete ruhában, sminkben és frissen szárított hajjal lépett be az őt menedzselő TMC Group karácsonyi partijára, hogy együtt bulizzon az „istálló” többi nagyágyújával, többek között Hajós Andrással, Dobó Katával, Risztov Évával, Tatár Csillával, Tóth Verával, Gryllus Dorkával. A színésznő belépője olyan jól sikerült, hogy a tévések és a színészek pár másodpercig meg sem tudtak szólalni. Kétségkívül bomba formában van a kisfia, Pataki Marcell Ádám születése után alig hatvan nappal. 

– Komolyan mondom, jobban néz ki, mint a babavárás előtt! – mondja az egyik híresség, aki nem szerette volna a nevét adni a nyilatkozatához. – Kifejezetten vékony, az arcán egyetlen ránc sincsen, energikus, és árad belőle a szépség. Látszik rajta, hogy nagyon boldog, és ez, mint tudjuk, mindenkit megszépít. 

Liptai Claudia információink szerint nem tart semmilyen különleges diétát, egyszerűen csak odafigyel az alakjára, így tudott a szülés után nemsokkal ilyen csinos formát mutatni. 

– A terhessége alatt nem hízott annyit mint Pankával, így valószínűleg könnyebben is szabadult meg attól a kevés fölöslegtől, ami volt rajta – magyarázza az ismerős – Azt tudom, hogy kerüli a finomított cukrokat, az idei bejgli is – persze – a Pataki cukrászdában sül és cukormentes lesz.

Claudia jelenlegi lelki és fizikai állapota bőven megengedné, hogy a színésznő újra nyilvános szereplést vállaljon, erre azonban még egy picit várni kell. 

– Liptai Claudiával van egy megállapodásunk, hogy a szülés utáni pár hónapban kizárólag a babára szeretne koncentrálni, és én is csak ezzel kapcsolatban keresem – mondja a borsnak Kende-Hofherr Krisztina, a TMC tulajdonosa. – Ha Clau készen áll arra, hogy a munkáról is beszéljünk, akkor ő jelezik.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135485_auto_resized.jpg
origo.hu

Meghalt a magyar tenisz örökös bajnoka

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27114_resized.jpg?avcount=1713286211
origo.hu

Nagy a baj: Oroszország és Izrael a háborúról tárgyal

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132320_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Újabb sztárpár talált egymásra, mindenki őket nézte a verseny alatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135570_auto_resized.jpg
vg.hu

Belefojtották a szót Orbán Viktorba Brüsszelben: tele vannak a belga lapok a botránnyal – de fordulat jöhet az ügyben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17132348_auto_resized.jpg
ripost.hu

Súlyos dologgal vádolják a nézők a Házasság első látásra szereplőjét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135516_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Baloldali ámokfutás a demokrácia állítólagos fővárosában – csúnyán lebukott a Politico

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27127_resized.jpg?avcount=1713286211
origo.hu

Váratlan bejelentést tett Amerika, Ukrajna nem fog örülni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17127937_auto_resized.jpg
astronet.hu

Heti horoszkóp 2024. április 15-21.: Ez a hét nagyon nagy lehetőségeket rejt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17134351_auto_resized.jpg
borsonline.hu

12 évente történik ilyen: hatalmas gazdagság vár három csillagjegyre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17127599_auto_resized.jpg
borsonline.hu

A sztárjósnő elárulta, melyik pár marad együtt Házasság első látásra végén

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135373_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most jött: tömegkarambol történt Budapesten, ezekben a percekben mentenek

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/ZhURTMsf4D0fQ_dDqCpNUjCb0P_OMJz-4tCsANwUAGg/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2M3YzEwNGVmZjRlYjQ2ODE5ZDFjMDQyZmU0NjRkY2Zl.jpg
Tünemény

„Végre eljött ez a pillanat, hogy a karunkban tarthatjuk a legkisebb fiunkat” – Szegedi Fecsóék megmutatták gyönyörű kisbabájukat – fotó

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/_d9aVSFu6ZArpiKOht-87dG9ruRGPyhcM2MrlXGNTNM/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Q0MmMyNzM0MmI4MjQ0MzA5MWI4MzUzMjIxNDhhNmY1.jpg
szívszorító

„Törőcsik Mari pótolhatatlan” – Kálloy Molnár Péter könnyeivel küszködve emlékszik a 3 éve elhunyt színésznőre