Véres balesetet szenvedett Bereczki

Félbeszakadt a Centrál Színházban a Lepkegyűjtő című darab, miután Bereczki Zoltán előadás közben csúnyán be­ütötte a fejét.
Félbeszakadt a Centrál Színházban a Lepkegyűjtő című darab, miután Bereczki Zoltán előadás közben csúnyán be­ütötte a fejét.

Igazi véres akció­jelenetnek lehettek szemtanúi csütörtökön a nézők a Centrál Színházban. Bereczki Zoltán azt állítja, tovább tudott volna játszani, de az ügyeletes orvos más véleményen volt.

– Jól vagyok, szerencsére össze se kellett varrni a fejem – újságolta a színész a Borsnak, miután ellátták.

– Az volt a baj, hogy borzasztóan vérzékeny helyen, a halántékomnál sérültem meg. Nem fáj, nem szédülök, mentem volna vissza a színpadra. A Lepkegyűjtőben több olyan jelenet is van, amit kaszkadőr segítségével kellett betanulnia, az egyik ilyennél történt a baj. – Benne van a veszély a mozdulatban, és a nagy számok törvénye alapján ennek be kellett következnie, hiszen ez volt a 42. előadás – vonja meg a vállát. – Kisebb-nagyobb veszélyek adódhatnak, ezért újból át kell vennünk, gyakorolnunk kell. – A partnerem, Ágoston Kati nagyon megijedt, amikor meglátta a vért, azt hitte, miatta történt a baleset. Alig tudtam megnyugtatni, hogy semmi köze nem volt hozzá. Amikor megsérültem, láttam a vért, első dolgom volt eltakarni, hogy ne ijesszem meg a nézőket. Kiszaladtunk, és egy pillanat türelmet kértünk. A helyszínen lévő ügyeletes orvos azonnal, profin ellátott, de mivel nem engedett vissza a színpadra, az ügyelő elnézést kért a nézőktől és hazaküldte őket. Áprilisban kárpótoljuk a nézôket. Hogy mikor állhatok legközelebb színpadra, az azon múlik, hogy érzem magam reggel. Szerintem jobban leszek.

Drágák!A mai Lepkegyűjtőt félbe kellett hagynunk, mert történt egy kis baleset!Katival üzenünk Nektek, hogy ne aggódjatok!

Közzétette: Bereczki Zoltán Official Fanclub – 2016. február 4.