Celeb

Vasvári Vivien a fájdalmas múltjáról mesélt: le kellett mondania az álmairól

Bors

Létrehozva: 2020.04.04.

12 évvel ezelőtt indult volna a pekingi olimpián Vasvári Vivien, aki egy csúnya sérülés miatt nem tudott részt venni a rangos eseményen.

Noha évekkel később újra megpróbálkozott imádott sportjának, a futásnak hódolni, ám Vivien szerint az a családdal nem egyeztethető össze, így inkább lemondott az álmáról.

– Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy ezt leírjam-e nektek! De úgy döntöttem, megteszem, hiszen ez vagyok én, ez az én történetem – kezdte a közösségi oldalán a luxusfeleség.

– 14 éves koromtól jöttek a kisebb-nagyobb tragédiák az életemben, a rengeteg fájdalom és szenvedés. Kezdődött azzal, hogy 14 évesen majdnem megerőszakoltak az erdőben, amikor futottam. Hála az edzőmnek és apukámnak, hogy nem voltak messze tőlem és elkapták. Nagyon nehéz volt feldolgozni! Szörnyű látvány és az érzés, hogy ott is maradhattam volna! Amikor a 2008-as Olimpia előtt megsérültem minden reményem elveszett! Összetörtem teljesen, annyira, hogy azt gondoltam sosem lesz erőm felállni! Mai napig apukámmal sírás nélkül nem tudunk erről a témáról beszélni, akkora fájdalom! Rengeteget sírtam, nem mentem sehova, nem beszéltem a barátaimmal...bezárkóztam! 2 hónapba telt, hogy magamhoz térjek, és azt mondjam...”Nem törhetsz össze, Vivi menned kell tovább, hajtani az álmaidat!”  Erőt vettem, 18 évesen felköltöztem egyedül Budapestre, nem bírtam Nyíregyházán élni, mert a sport miatt minden odakötött! Elvégeztem egy műköröm-pedikűr tanfolyamot hobbyból, hogy lefoglaljam magamat, addig ameddig nem mehetek vissza futni az izomszakadás miatt. (2év) Aztán újra kezdtem, de nem ment! Nem volt erőm! Arra gondoltam, hogy a sport mellett nagyon nehéz családot alapítani, én pedig nagyon vágytam erre már 20 évesen! Plusz mi van, ha megsérülök újra...mi lesz? Feladtam! – írja Vivien, aki inkább a családalapítást választotta az élsport helyett, s noha gyermekei születését a legnagyobb csodának tartja, mégis minden nap hiányzik neki a futás, amiről örökre lemondott.

View this post on Instagram

⭐️Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy ezt leírjam-e nektek! De úgy döntöttem, megteszem hiszen ez vagyok ÉN, ez az én törtènetem. 🙋🏼‍♀️ Szóval...14 éves koromtól jöttek a kisebb-nagyobb tragédiák az életemben, a rengeteg fájdalom és szenvedés...😔 kezdődött azzal, hogy 14 évesen majdnem megerőszakoltak az erdőben, amikor futottam. 😢 Hála az edzőmnek és apukámnak, hogy nem voltak messze tőlem és elkapták. 🙏🏻 Nagyon nehéz volt feldolgozni! 😢Szörnyű látvány és az érzés, hogy ott is maradhattam volna! ☹️ Amikor a 2008-as Olimpia előtt megsérültem minden reményem elveszett! 😢 Összetörtem teljesen, annyira, hogy azt gondoltam sosem lesz erőm felállni! 🥺 Mai napig apukámmal sírás nélkül nem tudunk erről a témáról beszélni, akkora fájdalom! 😐 Rengeteget sírtam, nem mentem sehova, nem beszéltem a barátaimmal...bezárkóztam! 😢 2 hónapba telt, hogy magamhoz térjek és azt mondjam...NEM TÖRHETSZ ÖSSZE, VIVI MENNED KELL TOVÁBB,...Hajtani az álmaidat! 🙏🏻 Erőt vettem, 18 évesen felköltöztem egyedül Budapestre, nem bírtam Nyíregyházán élni, mert a sport miatt minden odakötött! 🏡 Elvégeztem egy műköröm-pedikűr tanfolyamot hobbyból, hogy lefoglaljam magamat, addig ameddig nem mehetek vissza futni az izomszakadás miatt. (2év)⭐️ Aztán újra kezdtem, de NEM MENT! 😢 Nem volt erőm... arra gondoltam, hogy a sport mellett nagyon nehéz családot alapítani... én nagyon vàgytam erre már 20 évesen! Plusz mi van,ha megsérülök újra...mi lesz? 😐 FELADTAM! 😢 ▪️ ▪️ ( Szeretnétek, hogy folytassam? Egy posztba nem fér bele. )

A post shared by 💗Wiwkoo💗 (@vasvarivivien) on

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161805_auto_resized.jpg
origo.hu

Itt a nem várt fordulat, egyáltalán nem azt kapják Amerikától az ukránok, mint amire számítottak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27435_resized.jpg?avcount=1714078510
origo.hu

Hazakerülhet Suhajda Szilárd holtteste a Mount Everestről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162630_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Ajánlásgyűjtés: eltűntek Karácsony Gergely támogatói

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161912_auto_resized.jpg
ripost.hu

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161469_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Háború Ukrajnában és Izraelben: Oroszország lehet az olajháború nyertese

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27427_resized.jpg?avcount=1714078510
origo.hu

Vajna Tímea bikiniben mutatta meg műtéti hegeit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160173_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

5 egyszerű amerikai csokis keksz, aminek nem lehet ellenállni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161300_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Teljes siker, buknak a 18 éves magyar úszónőre a tengerentúlon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162923_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Itt az újabb sztárszakítás: 15 év házasság után válik a magyar énekesnő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161483_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most jött: újabb szomorú hírt kapott a királyi család, a hercegnőről van szó

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja