Vastag Csaba újraélesztett - fotókkal

Ilyen sokan még nem tartották szívügyüknek a szívük egészségét.
Ilyen sokan még nem tartották szívügyüknek a szívük egészségét.
A Városligetben megtartott Szívünk Napja rendezvényt a legtöbb látogatót vonzotta eddigi történetében. Az esemény talán egyik legszívbemarkolóbb pillanata az volt, amikor Dr. Merkely Béla kardiológus professzor betegével, a Republic együttes frontemberével, Cipővel énekelte a Szállj el kismadár című slágert a színpadon.

Vastag Csaba, a szívhez szóló slágerek után, aktívan részt vett a programokban, hiszen - Dömsödi Gábor és Dombóvári Vanda asszisztálásával – újraélesztést mutatott be a színpadon.

További képekért IDE kattintsanak.

A kilátogatók igazán jól érezhették magukat, hiszen „Barátok közt” tölthettek el egy kis időt. A népszerű magyar sorozat szereplői is ott voltak a Szívünk Napján, részt vettek a szűrővizsgálaton, ezzel is példát mutatva az embereknek.

Katus Attila, a tőle megszokott lendülettel tornáztatta meg a szívizmokat, ugyanakkor gyaloglóversennyel buzdította az embereket az egészségesebb életre.

Tehát nem csalódtak azok, akik szántak egy kis időt arra, hogy törődjenek magukkal és kilátogattak a Városligetbe, ahol kivétel nélkül mindannyian - szó szerint - szívesen látott vendégek voltak.
Bors