Várkonyi Andrea is eltűnik a képernyőről?

Lejtőre került a rengeteg személycsere után a TV2. A nézők elmaradoznak, a sztárok eltünedeznek: őszig Várkonyi Andreát sem láthatjuk a képernyőn.
Lejtőre került a rengeteg személycsere után a TV2. A nézők elmaradoznak, a sztárok eltünedeznek: őszig Várkonyi Andreát sem láthatjuk a képernyőn.

Rosszul áll a TV2 szénája: egyre inkább lemarad a nézettségi versenyben nagy riválisa mögött. A múlt héten egyenesen a földbe döngölte az RTL Klub, a teljes lakosság körében a TV2 legnézettebb adása, a Tények is csupán a huszonkettedik helyig tudott felkúszni. A lista első huszonegy helyezettje RTL klubos műsor, a Farmra, a Híradóra és a Barátok köztre volt kíváncsi a legtöbb néző. A hajdan szebb napokat látott Tények ezek mögött bandukol, ahogyan a Jó­ban Rosszban is.

Ki tudja, milyen hatással lesznek a TV2 nézettségére a további személyi változások? Hamarosan érkezik a képernyőre az RTL Klubtól átigazolt Gönczi Gábor, aki a régi motoros, Azurák Csaba székébe ül. A hírek arról szólnak, hogy kiadó Várkonyi Andrea helye is, mivel ő a Naplót vezeti majd. De vajon mikortól? A Bors információja szerint még maguk az érintettek sem tudnak semmit leendő munkájukról.

– Nehéz házon belül hiteles információhoz jutni, mert mindenki mást mond. Gyakran a sajtó előbb tudja meg, mi történik a TV2-n belül, mint mi. Nemigen kapunk tájékoztatást. A Naplóval kapcsolatban is teljes a ködösítés, úgy tudom, még Várkonyi Andi sem tudja, mikor indul, pedig elvileg ő vezeti majd. Tavasszal már biztosan nem, nyáron pedig nem szoktak új műsorok kezdődni – árulta el informátorunk.
Felvetődik hát a kérdés, mi lesz őszig Várkonyi Andreával?

– A vezetőség tárgyal, jelenleg Andrea helyére keresnek valakit. Ha azonban nem lesz Napló, akkor talán új ember sem jön, hiszen nem lesz helye.

Azurákot április 11-én váltja Gönczi, hogy mi lesz utána a volt híradóssal, azt talán csak ő maga tudja – magyarázta a bennfentes a Borsnak.

© Fotó: Czerkl Gábor