Várkonyi Andi: Végre kivágott ruhát is felvehetek!

Az tuti, hogy ez nem a természet műve – súgtak össze Várkonyi Andrea mögött merész dekoltázsát látva a Story-gálán.

Az tuti, hogy ez nem a természet műve – súgtak össze Várkonyi Andrea mögött merész dekoltázsát látva a Story-gálán.

Ha Story-gála, akkor biztosak lehetünk benne, hogy az egy négyzetméterre jutó mély dekoltázsok száma a Corinthia Grand Hotelben lesz a legnagyobb Budapesten. Van, akiktől ez teljesen szokványos, ám egyvalakin még a fotóriporterek szeme is megakadt. Várkonyi Andrea, az est egyik műsorvezetője hosszú percekig csak állt és mosolygott a vakuk kereszttüzében. Mélyen dekoltált piros estélyijéről még a sokat látottak sem tudták levenni a szemüket.

– Egy hírműsorvezető a stúdión kívül is az, muszáj bizonyos határokat tartani. De most a Micsoda nők!-ben is sokkal felszabadultabb lehetek, és ez látszódhat az öltözködésemen is. Élvezem, hogy viselhetek kivágottabb ruhákat is – mesélte a gálán Andi, aki egy csodálatos, Léber Barbara tervezte estélyit viselt.

Andi ruháját úgy szabták, hogy ne kelljen feszengeni benne © Cser Dániel

– Közösen választottuk ki és tudom, hogy nagyon figyelemfelkeltő, de talán azért is, mert nem így szoktak meg – vélte a műsorvezető, akinek dekoltázsát lesve sokan nem akarták elhinni, hogy az a természet műve, inkább arra tippeltek, hogy sebészkés szabta ilyen tökéletesre.

Andi szerint a ruha rafináltságának köszönhető, hogy nagyobbnak tűnik benne a keble. – A ruhát úgy szabták, hogy tartja a nő alakját, és nem kell benne feszengeni – magyarázta.

Andi egyébként elárulta, mostanában elhanyagolta a sportot, a Micsoda nők! csapatával azonban hamarosan újra elkezdenek edzeni.

– Pirner Alma edzői keménységére van szükségünk, ő fog nekünk erősítő edzéseket tartani. Az ő alakján és izomzatán tisztán látszik, hogy milyen kőkemény sportot űz – folytatta a műsorvezető.

Medveczkyről lassan elfogy a ruha

Medveczky Ilonát sosem feszélyezte a tömeg, Fodor Zsóka és barátai társaságában hágott a zongorára. Alighanem az övé volt a legextrémebb ruhaköltemény, pedig igen sokan kitettek magukért - pláne, ha figyelembe vesszük a művésznő korát is!

© Zsolnai Péter

Sallai Nóra, a Jóban Rosszban színésznője egy valódi virágkollekciót öltött magára. A gyökér nélküli élő virágot Nóra az este folyamán többször is meglocsolta a mosdóban. Sarka Kata idén először egyedül érkezett a partira. Földig érő nude színű ruháját 6000 kristály díszítette, Yves Saint-Laurent táskája pedig közel félmillió forintba került. A celebnő egyébként nem sokáig volt a buliban.

© Zsolnai Péter

Demjén Rózsi és felesége, Rebeka élete első Story-gáláján vett részt - azonban reméljük, kedvet kaptak, az énekes ugyanis egy különdíjjal távozhatott.

© Cser Dániel

A 18. Story-gála díjazottjai

Televíziós személyiség Érték díj: NAGY GYÖRGY

Zenész kategória Érték díj: PÉLY BARNA

Film kategória Érték díj: ERNELLÁÉK FARKASÉKNÁL KISFILM

Színművész Érték díj: TÓTH ILDIKÓ

Sport kategória Érték díj: KOZÁK DANUTA–SZABÓ GABRIELLA

Az év legnépszerűbb műsorvezetője Közönségdíj: MAJKA

Év színésznője Közönségdíj: GUBÍK ÁGI

Story kedvence: LIPTAI CLAUDIA

Az év televíziós produkciója Közönségdíj: SZTÁRBAN SZTÁR CSALÁD

Leg leg: VÁLÓTÁRSAK

Story különdíj: DEMJÉN FERENC