Várkonyi Andi, Sebestyén Márta és Krasznai Tünde is beszólt Mága lányának

Élcelődő megjegyzést tett Mága Zoltán lányára az Első Emelet volt menedzsere, s Krasznai Tündétől Sebestyén Mártáig többen is oda-odaszúrtak a gigakoncertjére készülő Jennifernek.
Élcelődő megjegyzést tett Mága Zoltán lányára az Első Emelet volt menedzsere, s Krasznai Tündétől Sebestyén Mártáig többen is oda-odaszúrtak a gigakoncertjére készülő Jennifernek.

Lassan egész Budapest egy aranyruhába öltözött, csinos fiatal lány plakátjával van tele, Jennifer mosolyog vissza róluk. Ő Mága Zoltán lá­nya, aki a Stefánia Palota és a MOM Kultu­rá­lis Központ után októ­berben ne­gye­dik önálló koncertjére készül a Kongresszusi Központban.

Tereh István, az Első Emelet egykori menedzsere saját Facebook-ol­dalán tette fel a kérdést, hogy va­jon ki az a lány a pla­kátokon, akit ő zenei körökből ugyan nem ismer, mégis ha­talmas kon­cert­re ké­szül. A fotóra azonnal rárepült a szakma, még Sebestyén Márta népdalénekes is hozzászólt, aki szerint ilyen gigamarketing nem feltétlenül jelenti, hogy érdemes valaki ekkora méretű koncertre.

Segítsetek, ki ez a nő, akivel tele van a város??? Már félve nyítom ki a lakásajtót... :-)

Közzétette: Tereh István – 2017. szeptember 27.

– Hát az, akinek az apucikája győzi pénzzel ezt a gigamar­ketinget… – írta Sebestyén Márta.

Várkonyi Andrea pedig azon a balul sikerült Mága-fotón kezdett viccelődni, amelyen a híres apuka Barbra Streisand mellé photoshoppolta magát.

– Szerintem Barbra Strei­sand biztatta Jennifert az énekesi karrierre… – írta a műsorvezető.

Sebestyén Márta és Várkonyi Andrea is hozzászólt © DFP, Kecskeméti Zoltán

Tereh István telefonon már vé­delmébe vette az ifjú énekesnőt.

– Tényleg nem tudtam, ki ez a lány, nem is­merem. Egyáltalán nem baj, ha egy tehetséget pártol az apja, ha az erős hátszélhez tehetség is párosul, akkor abból még jó is kisülhet. Nekem csak az tűnt fel, hogy ilyen őrült plakátkampány még akkor sincs, ha világsztár érkezik hazánkba. Bár minden tehetségnek ennyi pénz jutna marketingre. És majd biztos lesznek saját számai is – fogalmazott a menedzser.

Mága Zoltán hegedűművész a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című TV2-es produkció forgatásán volt, ezért Jennifer menedzsmentje válaszolt a megkeresésünkre.

„A támadások is azt bizonyítják, hogy Magyarország egyik legismertebb előadójának a gyerme­keként nem előnnyel, hanem inkább hátránnyal tud indulni a zenészi pályán” – írta Mága menedzsmentje © Fejér Bálint

– Mága Jennifer előadói pályája nem a tehetségkutatók ismertségéből fakadó, hirtelen jött népszerűségnek köszönhetően indult el, hanem hosszú évek óta tartó tanulással, képzéssel és tudatossággal épült. Gyermekkora óta zenét tanul, zongorázik és énekel, magánórákra jár az ország legnagyobb és legelismertebb előadóművészeihez, és éveken át volt az egyik budapesti színitanoda növendéke, jelenleg pedig a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának klasszikus énekművész hallgatója – írták. Jennifer egyébként énekelt már a világ rangos színpadain, fellépett Amerikában, Olaszországban, Franciaországban, Törökországban, Németországban és Ausztriában is, jelenleg pedig első albu­mát készíti a tizenkilencszeres Grammy-díjas David Fosterrel, a legnagyobb sztárok, Céline Dion, Andrea Bo­celli, Beyoncé, Madonna és Mariah Carey zenei pro­duce­ré­vel. Rendszeres előadója a budapesti újévi koncerteknek.

A menedzsment szerint Jennifert édesapja miatt támadják.

A plakátok szúrtak szemet az Első Emelet volt menedzserének © Móricz István

– A Jennifert ért támadások is azt bizonyítják, hogy Magyarország egyik legismertebb előadójának, hegedűművészének a gyermekeként egyáltalán nem előnnyel, hanem inkább jelentős hátránnyal tud indulni a zenészi pályán. Édesapja pedig mindent megtesz és megad ahhoz, hogy a gyermeke érvényesülni tudjon, és megvédje az alaptalan rágalmaktól – fogalmaztak, s le­írták azt is, mint minden más koncertszervező cég, vagy önálló előadó bérleti díjat és gázsit fi­zet, és ebben Mága Jennifer sem kivétel.

– Az pedig, hogy édesapja tehetős emberként segíti, egyengeti lánya pályáját, dicsérendő, nem megvetendő dolog – írták, majd hozzátették, szívesen látják a kétkedőket a lány koncertjén.