Varga Viktor gyereket akar Cinthyától

Hófedte határmezők, didergő édesanyaként, a karjában csecsemővel ábrázolt Cinthya Dictator és családját védelmező apaként feltűnő Varga Viktor – különleges hangulatú videoklipet készített Viktor.
Hófedte határmezők, didergő édesanyaként, a karjában csecsemővel ábrázolt Cinthya Dictator és családját védelmező apaként feltűnő Varga Viktor – különleges hangulatú videoklipet készített Viktor.

Az Édes élet című reality show-ban bemutatkozott páros viharos kapcsolata hónapokon át a nyilvánosság előtt zajlott: a hétköznapi veszekedéseikről és a nagy kibékülésekről ugyanúgy beszámolt a média, mint a 2014 szeptemberében bekövetkezett szakításukról. Viktorék azóta nagy utat tettek meg, volt, hogy másik szerelemben keresték a boldogságot, ám Viktor új dalában A Közel Keleti Szélben újra egymásra találtak. Talán nem csak egy kisfilm erejéig.

– Kizárólag Cinthyát tartottam megfelelőnek arra, hogy a gyerme­kem anyja legyen. Először nem akarta még a filmszerepet sem eljátszani, mert egyelőre túl bonyolult a kapcsolatunk, és nem szeretne egy kis Viktort – mondta nevetve az énekes, aki a Békéscsaba melletti mezőkön forgatta le az utópisztikus kisfilmet.

Bár jelenleg Viktor számára csupán idillikus álomkép a Cintyvel közös jövő, az énekes hisz abban, hogy elérhetetlennek tűnő vágyai előbb-utóbb bekövetkeznek, és családot alapíthat.

– Megváltozott az értékrendem, és most elérkeztem a felelősségvállalás kapujába. Öregszem és egyre jobban férfiasodom. Érzem, hogy kezd fontos lenni számomra a család, és már kevésbé érdekelnek a felületes dolgok. Kezdek elmélyülni a családalapítás gondolatában és a családfő szerepében. Amikor a klipben szereplő „kölcsönbabát”, Lindát a ke­zem­ben tartottam, szinte elsírtam magam a boldogságtól. Az álmaim általában valósággá válnak, remélem, most is beteljesül – reménykedett.

Az anyává válásról szerettük volna Cinthyát is megkérdezni, ám nem kívánt nyilatkozni a témában.

Közel Keleti Szél

A zene egyszerre lenyomata az európai és a közel-keleti zenei kultúrának. A klip látványvilágában számos szimbolikus üzenet van, tele van rejtett jelentéstartalmakkal – gondosan beágyazva a havas táj kietlenségébe. Viktor sokszor szeretné a nézőre hagyni, hogy kibogozza alkotása mondanivalóját, és most is rábízza döntést, hogyan értelmezi a menekülés és családalapítás fogalmát ebben a dalban.