Celeb

Varázsütésre esett teherbe Lajtai Kati

Bors

Létrehozva: 2016.03.11.

Az énekesnőről a Kismenők műsorának sajtótájékoztatóján derült ki, hogy babát vár. Rá­adásul már a terhessége felénél jár.

Lajtai Kati álma hamarosan teljesül: pár hónap múlva karjában tarthatja első gyermekét, aki – már ezt is tudni – fiú lesz. Az énekesnő szerencsésnek mondhatja magát, eddig minden úgy történt, ahogyan azt a nagykönyvben megírták.

– Amikor megkerestek azzal, hogy legyek a Kismenők, a TV2 új műsorának zsűritagja, csak egy pillanatot kértem a válaszadásra, hogy kiszámoljam, belefér-e még a terhességembe. Az utolsó trimesztert a műsorban kezdem, és miután befejezôdik, lesz még egy kis időm a felkészülésre – kezdte széles mosollyal Kati, aki örömmel mesélt arról, hogyan éli meg a várandósságot.

– Tervezett baba, és igazából csak habos-babosan tudok beszélni erről az állapotról, mert minden olyan szerencsésen alakult. Varázsütésre estem teherbe, és az első hónapokban sem gyötörtek rosszullétek. Csupán egy kis émelygés kínzott, amit felkiáltójelnek vettem, hogy figyeljek oda, mit eszem. Most már a felén túl vagyok. Olyan boldogság járja át a szívemet, hogy elmondani sem tudom. Imádom a pocakomat, alig vártam, hogy megnőjön és lássa mindenki – büszkélkedett az énekesnő, aki a Crystal után a háttérben dolgozott tovább, de a Sztárban sztár szériái alatt mindig láthattuk, mert ő segített kihozni a szereplőkből az ismeretlen oldalukat. Most kamera elé áll, s a Kismenők zsűritagjaként azt is láthatják a nézők, hogyan növekszik a pocakja. – Kíváncsi vagyok, hogy a kisfiamnak lesznek-e reakciói a produkciók alatt. Szerintem ő is beleszól majd a zsűrizésbe – nevetett.

Ez is érdekelhet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után