Varázsütésre esett teherbe Lajtai Kati

Az énekesnőről a Kismenők műsorának sajtótájékoztatóján derült ki, hogy babát vár. Rá­adásul már a terhessége felénél jár.
Az énekesnőről a Kismenők műsorának sajtótájékoztatóján derült ki, hogy babát vár. Rá­adásul már a terhessége felénél jár.

Lajtai Kati álma hamarosan teljesül: pár hónap múlva karjában tarthatja első gyermekét, aki – már ezt is tudni – fiú lesz. Az énekesnő szerencsésnek mondhatja magát, eddig minden úgy történt, ahogyan azt a nagykönyvben megírták.

– Amikor megkerestek azzal, hogy legyek a Kismenők, a TV2 új műsorának zsűritagja, csak egy pillanatot kértem a válaszadásra, hogy kiszámoljam, belefér-e még a terhességembe. Az utolsó trimesztert a műsorban kezdem, és miután befejezôdik, lesz még egy kis időm a felkészülésre – kezdte széles mosollyal Kati, aki örömmel mesélt arról, hogyan éli meg a várandósságot.

© Fotó: Bánkúti Sándor

– Tervezett baba, és igazából csak habos-babosan tudok beszélni erről az állapotról, mert minden olyan szerencsésen alakult. Varázsütésre estem teherbe, és az első hónapokban sem gyötörtek rosszullétek. Csupán egy kis émelygés kínzott, amit felkiáltójelnek vettem, hogy figyeljek oda, mit eszem. Most már a felén túl vagyok. Olyan boldogság járja át a szívemet, hogy elmondani sem tudom. Imádom a pocakomat, alig vártam, hogy megnőjön és lássa mindenki – büszkélkedett az énekesnő, aki a Crystal után a háttérben dolgozott tovább, de a Sztárban sztár szériái alatt mindig láthattuk, mert ő segített kihozni a szereplőkből az ismeretlen oldalukat. Most kamera elé áll, s a Kismenők zsűritagjaként azt is láthatják a nézők, hogyan növekszik a pocakja. – Kíváncsi vagyok, hogy a kisfiamnak lesznek-e reakciói a produkciók alatt. Szerintem ő is beleszól majd a zsűrizésbe – nevetett.