Válságban Csobot és Istenes szerelme

Válságban van Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolata? Legalábbis erre lehet következni abból a tényből, hogy két hete szakítottak, majd a múlt hét végén már ismét együtt romantikáztak.
Válságban van Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolata? Legalábbis erre lehet következni abból a tényből, hogy két hete szakítottak, majd a múlt hét végén már ismét együtt romantikáztak.

Csobot Adél és Istenes Bence a tavalyi X-Faktorban talált egymásra. Mindketten fiatalok, sikeresek és igazán dinamikus személyiségek. Ráadásul összeköti őket a hírnév és a zene iránti szenvedély. Két nagyon is összeillő ember. Könnyen lehet azonban, hogy a látszat csal.

A Bors megtudta: az RTL-ben nyílt titok, hogy kapcsolatuk nem mindig feszültségmentes. Sőt, két hete szakítottak is.

Aki emlékszik arra az adásra, amikor Adél mélyen dekoltált ruhát viselt, annak talán feltűnt, hogy Adél és Bence milyen zavartan viselkedett, amikor Lilu azt mondta a fiúnak: Bence, siess haza! És talán Adél is azért döntött a sokat láttató ruha mellett, hogy ezzel is magára vonja kedvese figyelmét. A női trükk azonban nem jött be. Azon az estén hiába várt a lány barátja hívására, Bence a haverjával szórakozott.

Ám valószínűleg végig a fejében motoszkált az énekesnő, ugyanis a múlt hét végére már kibékültek. Adél és Bence újra egy pár. Vala­miért nem tudnak elszakadni egymástól.

De vajon meddig tarthat, lehet-e hosszú távú egy ilyen se veled, se nélküled kapcsolat? Ráadásul nem ez volt az első újrakezdés. Amikor nyáron Palvin Barbitól kapott cuppanós puszit a műsorvezető, majd egy buliban poénból megfogta egy nő ismerőse mellét, felröppentek olyan pletykák, hogy már nincsenek is együtt.

Ám akkor egy romantikus hajókázós nyaralással minden kételyt eloszlattak a fiatalok. De mi lehetett akkor az újabb válság oka? Tény: Adél 19 éves, céltudatos lány, akinek igen fontos a karrierje, rendszeresen koncertezik és színházi szerepet is kapott az X-Faktor óta. Így nem csoda, ha ilyen fiatalon nem akar leragadni egy férfi mellett.

Valószínűleg könnyen tovább tudna lépni Bencén, aki arról híres, hogy gyakran váltogatja ismert barátnőit. A fiú járt már Kovácsovics Fruzsival, Nádai Anikóval és Iszak Esztivel is, azonban egyik kapcsolata sem tartott túl sokáig.

Lapunk megkereste az érintetteket. Adéltól és Bencétől azt kérdeztük: most éppen együtt vannak-e? Miből adódik a gyakori konfliktus? Vajon ők mennyi időt jósolnak a szerelmüknek? Ők azonban nem kívántak nyilatkozni.