Válótársak: véletlenül kapta Tamara szerepét Balsai Móni

A rendező egy hirtelen ötletének köszönhetően kapta meg Tamara szerepét a Válótársakban Balsai Mónika. Az eredmény tökéletes.
A rendező egy hirtelen ötletének köszönhetően kapta meg Tamara szerepét a Válótársakban Balsai Mónika. Az eredmény tökéletes.

Annyira jól alakítja Tamarát, hogy azt hinné az ember, a szerepet egyenesen rá szabták: egy gazdag férfi felesége, akinek semmi sem elég. Pedig a valóság teljesen más, a színésznőnek még Tamara ruhatárától is borsózik a háta.

Tamara ruháit magánemberként soha nem venné fel

– Annyira más az a karakter, mint én. Engem nem erre hívtak be, a rendező, Kovács Dani mond­ta, hogy inkább Tamarát kellene alakítanom. Nekem semmi kö­zöm nincs ehhez a nőhöz, teljesen ide­gen tőlem a személyisége. So­kat nevetünk azon, hogy amikor meg­érkezem a forgatásokra a cop­fommal, farmerban, majd meg­­­kapom ezeket a ruhákat, amik­től egyébként a civil életben a hideg rázna – de egyébként na­­gyon jó, karakteres jelmezek –, és kilépek az öltözőből, akkor mindenki kihúzza magát, mert megjött a szigorú Tamara – mesélte Balsai Móni a Portré stúdiójában ülve. Az RTL Klub sikersorozatának új évadát május közepe óta forgatják, ősszel pedig már műsorra tűzi a csatorna. A főszereplők több titkot is elkotyogtak a történetről.

Rideg, szigorú üzletasszonyt játszik a sorozatban

A harmadik évad kicsit „sötétebb” lesz, a forgatókönyvírók egy krimiszálat is beleszőttek a történetbe, hogy még izgalmasabbá tegyék az egyik szereplő életét. A pletykák szerint pedig még egy nagyágyút, Alföldi Ró­bertet is leszerződtették.