Celeb

Válnak Gergely Robiék - sok a 24 év korkülönbség

A. T.

Létrehozva: 2018.03.06.

Válik Gergely Robi és Némedi-Varga Tímea. A páros tíz éve talált egymásra, melyből hármat házasságban éltek, de tavaly a legnagyobb titokban különköltöztek. Frigyüket felbontják, ám továbbra is együtt dolgoznak.

Forrás: RTL Klub

Tíz együtt töltött boldog esztendő után véget ért Gergely Róbert és felesége, Némedi-Varga Tímea házassága. Döntésük meghozatalában nem játszott szerepet harmadik fél, nem voltak kibékíthetetlen ellentétek sem, csupán az egymás iránt érzett mély szeretetük sarkallta őket arra, hogy megadják a másiknak azt, amire az nagyon vágyik az élettől. Robi és Timi közösen, szinte könnyeikkel küszködve adtak exkluzív interjút a Borsnak.

– Új korszakba lépett az éle­tünk és ez a korszak arról szól, hogy nem házaspárként, hanem barátként és munkatársként folytatjuk a közös életünket. Timinek csak akkor lehet teljes az élete, ha ahhoz családalapítás is párosul, én viszont úgy érzem, már nem szívesen vágnék bele egy új családalapításba. A közös értékrendszereink továbbra sem változnak, azok mentén folytatjuk tovább! Nem utálkozunk, nem fordítunk hátat a másiknak, csak lehetőséget teremtünk arra, hogy Timi élete is teljes lehessen – mondta a színész-rendező, akinek előző házasságából már van egy felnőtt fia, Simon. Timinek azonban még nincs gyermeke, így végül a hosszú és fájdalmas beszélgetések után a válás mellett döntöttek.

Timi babát szeretne

Közlemény

A Borsnak adott nyilatkozatunkkal megtettük a sajtó és a minket szerető közönség felé a kötelességünket. A jövőben nem szeretnénk többet beszélni a házasságunkról és kettőnk kapcsolatáról. Tisztelettel kérünk mindenkit, fogadják el ezt a döntésünket! Köszönjük szépen! Némedi-Varga Tímea és Gergely Róbert.

A házasok tavaly nyár óta külön élnek, a közösségi oldalaikra feltöltött fotóikon jól látszik, hogy hónapok óta már a jegygyűrűjüket sem viselik. Pedig mesébe illően indult minden! Tíz évvel ezelőtt ismerkedtek meg egymással, miután a szép szőke lány egy színházi darabban felfigyelt a jóképű színészre. Ismeretségükből hamar szerelem lett, és a köztük lévő huszonnégy év korkülönbség ellenére is boldogok voltak egymással. 2014-ben aztán hivatalosan is kimondták az igent. A lendületük azonban eddig tartott.

– Továbbra is fegyvertársak maradunk! Korábban Robi hozta többször szóba a babát és én éreztem úgy, hogy még várni szeretnék. Rengeteg munkával jár a Gergely Theáther, aminek nagy része Robira hárul. Kevés idő maradt a magánéletre, sokat dolgoztunk és dolgozunk most is, de egy nő érzi, mikor jön el az anyaság ideje – mondta halkan Timi.

Bár hónapok teltek el a döntésük óta, a színésznő a mai napig elérzékenyül, ha a szakításra gondol. Robi sincs ezzel másként.

Megfontoltan döntöttek

Sikeres színház

Gergely Róbert kilenc éve alapította a nevével fémjelzett Gergely Theáter elnevezésű színházat, mely az elmúlt években egyre sikeresebb lett. Országszerte hívják őket vendégszerepelni, jelenleg is több darabjuk fut, melyben Timi továbbra játszik.

– Nemcsak a nőknek van biológiai órájuk, hanem a férfiaknak is. Mi kihasználtuk azt az időt, amikor az óráink együtt ketyegtek, de be kellett látnunk, Timinek intenzíven ketyeg az órája és lépnie kell – érvel Robi. – Realista vagyok, egy hatvanas férfi nem tud teljes családi életet biztosítani, még ha korábban, mint én is, úgy gondoltam, ez lehetséges. Nem érzem magam erősnek egy ilyen vállalkozáshoz! Tíz évvel ezelőtt merészebben gondolkodtam, de eljött az idő, hogy felülbíráljam a döntésemet. Nem a hangulat hevében döntöttünk, hanem józan döntést hoztunk, és nem nulláztuk le a közös lelkünket!

Még szeretik egymást

Timi és Robi szinte mindennap találkozik, hisz továbbra is mindketten teljes erőbedobással dolgoznak a színész által alapított színházban. Viszonyuk egy másik dimenzióban folytatódik tovább.

– A szeretet, ami a kapcsolatunk alapjául szolgált életünk végéig elkísér minket. Oda-vissza így érezzük és elfogadjuk, hogy másfajta élet vár ránk. Nagyon sokat köszönhetek Robinak! Mellette olyan nővé váltam, akinek a helyén van az önbecsülése. A tenyerén hordozott, mindent megadott nekem, ami csak lehetséges volt. Épp ezért nagyon nehéz volt véget vetnünk a házasságunknak – vallja be elérzékenyülve a színésznő.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161208_auto_resized.jpg
origo.hu

Mutatjuk az idei CPAC Hungary legfontosabb felszólalóit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27435_resized.jpg?avcount=1714073710
origo.hu

Hazakerülhet Suhajda Szilárd holtteste a Mount Everestről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162339_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Zelenszkij belenyúlt a darázsfészekbe: kényszeríteni akarja a külföldön tartózkodó ukránokat, hogy menjenek haza harcolni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159944_auto_resized.png
metropol.hu

Négy gyermeke zokogva várta haza, elhunyt a nyíregyházi édesanya

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162630_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Ajánlásgyűjtés: eltűntek Karácsony Gergely támogatói

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27427_resized.jpg?avcount=1714073710
origo.hu

Vajna Tímea bikiniben mutatta meg műtéti hegeit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141352_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Itt a Lidl nagy dobása: ilyen még nem volt egyik hazai boltban sem!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161300_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Teljes siker, buknak a 18 éves magyar úszónőre a tengerentúlon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157532_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162190_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kismamának is gyönyörű: Lékai-Kiss Ramónát gömbölyödő pocakkal kapták le

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja