Vallott: kislányként zaklatták a hollywoodi sztárt

A színésznő a 12 éves korában átélt borzalmakról most beszélt először a nagy nyilvánosság előtt.
A színésznő a 12 éves korában átélt borzalmakról most beszélt először a nagy nyilvánosság előtt.

Jaime King modell és színésznő annyira meghatódott Lady Gaga Oscar-díjátadós előadásától (melyet a nemi erőszakok áldozatainak szentelt), hogy úgy döntött, hosszú évek óta cipelt titkot oszt meg rajongóival: kistiniként ő maga is szexuális zaklatás áldozata volt.

„Köszönöm, Lady Gaga - végre begyógyultak a sebeim, amiket kiskorúként szenvedtem el. Itt az ideje bátornak lenni” - írta ki Twitter-oldalára a most 36 éves Jaime, aki elárulta, a molesztálások 12 éves korában kezdődtek, és több éven át tartottak. Ugyanakkor azt is hangsúlyozta, nem szeretett volna egy magazinnak beszélni minderről, mivel nem akart címlapsztorit csinálni az átélt borzalmakból. Arról azonban, hogy pontosan mit is élt át és kinek vagy kiknek köszönhetően, nem fejtette ki.

King modellként kezdte karrierjét: többek közt a Vogue és a Harper’s Bazaar magazinokban is szerepelt. Első nagy szerepét a Pearl Harborban kapta, 2011 és 2015 között pedig a Szívek doktora című sorozat főszerepében láthattuk. Instagram oldalán - ahol frissen feltöltött képén túlélőnek bélyegzi magát - többek közt ezt írja: „Most végre szabad vagyok - valamiképp.”