Celeb

Valkó Eszter: Sokáig vártam az igaz szerelemre - interjú

A. T.

Létrehozva: 2016.09.18.

<p>Az életben a legnagyobb támasza férje, Radócz Péter biológus. A házasok bíznak a szerelmükben, minden körülmények között támogatják egymást, és kapcsolatuk kulisszatitkaiba olvasóinkat is beavatják.</p>

Egészen új oldaláról, feleségszerepben mutatkozik be az RTL Klub Nyerő páros című realityműsorában. Jó döntés a nyilvánosság előtt próbára tenni a házasságát?

Peti, a férjem azt mondta, nem cserélné el ezt az élményt egy trópusi nyaralásra sem. Neki hatalmas pluszt ad a játék, és olyan dolgokat csinálhat egy olyan társaságban, melyekre valószínűleg soha többet az életben nem lesz lehetősége, és még az uno­-káinknak is ezt fogja mesélni. Engem pedig az ő érzései tesznek boldoggá, hisz kicsit féltem attól, hogy kívülállóként, a médiától homlokegyenest mást csináló emberként hogyan fogják őt a többiek fogadni. Minden jól alakul, bár kissé bedarált minket is a játék. Nem lehet félvállról venni! Egy dologban azonban már az elején biztos voltam. Az én férjem nem fog bántani, akkor sem, ha béna leszek. Sőt! Tapasztalatom szerint akkor támogat a legjobban. Ezzel pedig kiküszöböli, hogy feszültség legyen köztünk. Nyilván előfordult már, hogy bepöccentünk valamin, de a lényeg, hogy a pillanatnyi düh nem ült rá a hangulatunkra, és nem éreztük rossznak magunkat egy elrontott feladat miatt. Persze néha elbőgöm magam, de ez nálam normális. 

Eddig változtatott a viszonyukon a játék?

Nagyon megerősített minket. Tudtam, hogy számíthatok a férjemre, ez nem volt egy nagy meglepetéscsomag számomra. Főleg az első pár nap alatt, amikor nagyon magam alatt voltam, akkor nagy szükségem volt a támogatására és nem száz-, hanem kétszázszázalékos támogatást kaptam tőle. Visszahozott az élők sorába. Más férfi talán ezt nem kezelte volna ilyen jól, és elintézte volna annyival, hogy „ne hisztizz már ennyit”, de Peti nem ilyen. Mindig biztosít arról, hogy ügyes vagyok. Le a kalappal előtte!

Miért vállalták a műsorban való részvételt?

Hiányzott a kép­ernyő. Szerettem volna ebben a játékban szerepelni. Szívesen mentem volna a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorba is, csak oda nem hívtak. Peti nem volt túlságosan elragadtatva az ötlettől, aztán megmutattam neki a reality izraeli verzióját, és az tetszett neki. Kicsit puhítgattam, aztán végül belement. Mondhatni beáldozta magát értem, de szerencsére jól érzi magát a villában. Tudtam róla, hogy kicsit bolondos professzor az én uram, és azt hittem, mindent tudok róla, de még engem is értek meglepetések vele kapcsolatban. Arról például nem volt tudomásom, hogy annak idején időkapszulát helyezett el a jövő nemzedékének. 

Az önök kettősének miben rejlik az erőssége? 

Közhelyes, de abban, hogy nagyon szeretjük a másikat. Látjuk egymás hibáit, és sokszor nem kellene, de ezeket oda is mondogatom neki, és ő is nekem. Beszólogatunk egymásnak, ez gyakorlatilag a házasságunk része, azonban ha bárki más beszólna a férjemnek, akkor anyatigrisként védeném. Az első pillanattól kezdve erős kötelék van köztünk, és nagyon kellene dolgozni azon, ha ezt valaki tönkre szeretné tenni.

Tanult önmagáról valami újat? 

Valóságos önismereti tréning ez a játék. A saját határaimat feszegetem, és van, amikor le tudom győzni a félelmeimet, van, amikor nem, és kihátrálok a szituációból. Sokat tanulok magamról, és egyre magabiztosabb leszek.

Őszintén vállalja, hogy nagyon vágynak egy babára…

A remény hal meg utoljára. Nem egy nagy büszkeség és nem adjuk fel a küzdelmet. Ez van. Folyamatosan próbálkozunk, csak a sikertelenség elveszi az ember erejét. Sokszor vagyok emiatt szomorú, a cél azonban továbbra is az, hogy legyen gyermekünk. 

Könnyen kapta a magán­-életi boldogságot vagy kemény harcot vívott érte?

Inkább úgy fogalmaznék, jó sokáig vártam erre a szerelemre. Több zátonyra futott kapcsolatom is volt, és nem azért, mert én voltam a rosszlány. Legtöbbször inkább én maradtam hoppon. Konkrétan ezért a kapcsolatért nem harcolnom kellett, hanem kivárnom. Sok kudarcot kellett átélnem, hogy értékelni tudjam Petit.  

A szerelem tüzéért dolgozni kell. Mivel tartják ébren a lángokat?

Szerelemmel és azzal, hogy mindent megbeszélünk egymással. A házasságunk számomra olyan, mint egy hullámvasút. Az egyik pillanatban halálosan szerelmes vagyok, a másikban haragszom rá. Persze, hamar lenyugszom. Bár elsőre úgy tűnhet, Peti nem papucsférj. Csak okos pasi, és ha épp Hiszti Eszti vagyok, akkor vár egy kicsit, és miután megnyugodtam, kőkeményen elmondja a véleményét. Tisztában van a vehemensségemmel, az ő hátán viszont fát lehet vágni. Szerencsére amint leesik a húsz fillér, azonnal tudok bocsánatot kérni, nem is egyszer, ezerszer. Jól kiegészítjük egymást, nálunk nincsenek nagy balhék, és boldogok vagyunk együtt. 

Milyen tervei vannak a közeli jövőre?

A tervek szerint készülne egy cukrászversenyes műsor az RTL Klubon, melynek én lennék a műsorvezetője. Aztán majd kiderül, mit tartogat számunkra az élet. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17137453_auto_resized.jpg
origo.hu

Egészen elképesztő: kiderült, ki miatt nincs béke

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27179_resized.jpg?avcount=1713440111
origo.hu

Drámai fordulat: megkezdte az orosz hadsereg a teljes kivonulást

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135679_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megállították a forgalmat az 5-ös főúton, nagy a baj

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17138931_auto_resized.jpg
vg.hu

A vártnál előbb érkezett a felezés a bitcoin piacán: ennek senki sem örülhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135785_auto_resized.jpg
ripost.hu

Közleményt adott ki a TEK a magyar lakosok számára

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17138042_auto_resized.jpg
vg.hu

Történelmi eső mosta le a térképről Dubajt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27181_resized.jpg?avcount=1713440111
origo.hu

Idegesen reagált az új szerelméről szóló pletykákra T. Danny

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135104_auto_resized.jpg
astronet.hu

Ennek a 4 csillagjegynek bőséget hoz a Bika hava

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1713440111
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713440111
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17139583_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Óriási fordulat a Házasság első látásra című műsorban, ezt ki gondolta volna?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17137010_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Elfogadta a parlament: teljes mértékben betiltják a cigaretta árusítását

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/IKREF3awOJJr8-Ag9nqTFvjBGZlNvPYLoYv4eaaSBE4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2FhZGM5MTlmZjE5MjQ3MzNiNzdlZmQzZWJhZDUxN2Fm.jpg
BÚCSÚ

Íme az első fotók Tordy Géza temetéséről