Vajtó: a kislányom édesanyám reinkarnációja

Vajtó Lajos sosem volt spirituális alkat. Ám amióta megszületett Fésűs Nellyvel közös kislánya, hajlik az ezotéria irányába.
Vajtó Lajos sosem volt spirituális alkat. Ám amióta megszületett Fésűs Nellyvel közös kislánya, hajlik az ezotéria irányába.

Ahogy Elza cseperedik, úgy külsőleg, mint belsőleg egyre több dologban mutat ha­sonlóságot Vajtó megboldogult édesanyjával, Erzsébettel. Ugyanígy gondolja ezt Fésűs Nelly is.

– A mozdulataiban, a mimikájában én is Lajos édesanyját látom benne. Hiszek a reinkarnációban, de a párom korábban csak nevetett ezeken a dolgokon. Ám Elza produkált olyan dolgokat, amelyeken ő is meglepődött. Persze erre lehet mondani, hogy csak belemagyarázzuk, de higgyék el, nem így van – mondta Nelly.

Vajtó Lajos – dacára, hogy sosem hitt a tudományon túli jelenségekben – most maga is értetlenül áll a helyzet előtt.

A kis Elza, akit ráadásul az édesanyja után neveztek el, tíz hó­nappal a mama halálát követôen született.

– Mindig azt mondtam, hogy bigott ateista vagyok. Ráadásul Bak csillagjegyben születtem, vagyis még fafejű is. Viszont csalhatatlan bizonyítékaim vannak rá, hogy Elza az édesanyám reinkarnációja. Ugyanott van egy kis folt a tarkóján, ahol az édesanyámnak volt, s ugyanúgy balkezes. Nemcsak a szeme színe, de még a tekintete is ugyanolyan. Sokszor kiráz minket a hideg, amikor úgy néz ránk, mint az édesanyám – mesélte Lajos.