Celeb

Vajna Timi: Megfulladok a gonosz emberektől

K. Sz.

Létrehozva: 2019.11.06.

Szívbemarkoló interjút adott a Borsnak a filmproducer özvegye, aki sírva beszélt az Andy Vajna halála óta eltelt fájdalmas hónapokról.

Megrázó, szívbemarkoló képsoroknak lehettek szemtanúi, akik tegnap reggel nézték a TV2 Mokka című műsorát. Mádai Vivien és Istenes László vendége Vajna Tímea volt, aki férje egykori televíziójában jelentette be: a filmmogul több mint 200 relikviájától válik meg. A bevétel nagy részét pedig a Gottsegen György Országos Kardio­lógiai Intézet Gyermekszív Központjának ajánlotta fel. Timi már a TV2 stúdiójának előterében megrendült, mielőtt még forogni kezdett volna a kamera. A felvételen, az első kérdésnél, amit Mádai feltett, Vajna neve hallatán azonnal összeomlott és könnyekben tört ki.

– Nem vagyok túl rajta – hangzott el a zokogó özvegy szájából, aki az adás után közel egy órával tudott a Borsnak interjút adni a helyszínen, és bizony még ekkor is megrendülten küszködött a könnyeivel.

– Mindent megpróbáltam összegyűjteni, amit szeretett. Sokan jelezték, hogy szeretnének Schwarzeneggertől és Sylvester Stallone-tól is egy aláírást. Rengeteg filmes relikvia lesz az árverésen, mint például a Rambo című filmek kései, de Andy egyik kedvenc Munkácsy-festmény is ott lesz, nem beszélve a legértékesebb darabról: Andy Bentley típusú autójáról. Hatalmas becsben tartotta ezeket a tárgyakat, sokat direkt idehozatott Amerikából, hogy vele legyen az otthonunkban. Nehéz lesz megválni tőlük, de egyrészt a bevétel jó célra megy, másrészt talán nekem is könnyebb lesz egy picivel, hogy nem egész nap az ő emlékei között vagyok – mesélte Timi, aki azt is elmondta a Borsnak, melyek azok a tárgyak, melyektől semmilyen körülmények között nem lenne hajlandó megválni.

– Fényképalbumokat csináltunk egymásnak, gyűjtöttük a közös emlékeinket. Készítettem egy albumot az életéről és a filmes munkásságáról, azt majd láthatja a közönség is. A másik, amit nem adok, az a védjegyévé vált napszemüveg, illetve a jegygyűrűm, amit egy ideje már nem hordok, hanem a széfben tartok – tette hozzá a szomorú özvegy.

Timi, ahogy az adásban, úgy lapunknak is megerősítette, hogy a lassan egy éve történt haláleset miatt szüksége van a környezetváltozásra, ezért döntött úgy, hogy hosszú időre elhagyja az országot.

– Most az a cél, hogy találjak Los Angelesben egy házat, mert az itteni otthonomból el kell költöznöm és egy évig Amerikában kell tartózkodnom ahhoz, hogy az állampolgárságot megkapjam. Rá kellett jönnöm, ki kell szakadnom ebből a fájdalmas környezetből, amiben Andy halála óta vagyok. Mindenki róla beszél, róla kérdez. A legtöbben kedvesek, szeretet- teljesek, de nem mindenki. Vannak, akiktől olyan rosszindulatot tapasztalok, amit nem tudok elfogadni, néha azt érzem, a gonosz emberektől megfulladok. Bárcsak itt lenne Andy – mondta könnyezve Timi, aki férje után szintén a filmes szakmában szeretné megvetni a lábát az Egyesült Államokban.

– Szeretnék kint találni egy olyan elfoglaltságot, amit szeretek csinálni. Sok forgatókönyv van az asztalomon, némelyikből nagyon jó filmeket lehetne csinálni, belekóstolnék a producerkedésbe is. Szeretném továbbvinni Andy örökségét, sokat segítettem neki élete során, rengeteg filmtervvel kapcsolatban kérte ki a véleményemet. Szívügye volt a Puskás öcsiről készülő történet, annak is szeretném továbbvinni a fejlesztését és egy nap leforgatni.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155912_auto_resized.jpg
origo.hu

Kísérteties alak jelent meg a Hold mögött

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27416_resized.jpg?avcount=1714030217
origo.hu

Kegyetlen embervadászat zajlik Kárpátalján

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159950_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Folytatódik a nyomozás a XVI. kerületi szocialista székházmutyi ügyében

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155409_auto_resized.jpg
ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27417_resized.jpg?avcount=1714030217
origo.hu

Összeomlott a Házasság első látásra egyik botrányos szereplője

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157608_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160835_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Miért nem jött vissza játszani?" - elkékült és holtan esett össze a 10 éves, mosolygós kisfiú

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160984_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Egy újabb álompárnak vége: a műsorvezető bejelentette, külön utakon folytatják párjával

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161126_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris végre bevallotta, mit érez Petra iránt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után