Celeb

Vajna Timi elköltözött boldogsága színhelyéről

kbv, Ulicska Viki

Létrehozva: 2020.01.27.

Andy Vajna özvegye kiköltözött abból a budai villából, amelyben együtt éltek a néhai magyar filmmogullal. Tímea megszabadult azoktól a kedves tárgyaktól, amelyeket nem tud magával vinni Amerikába. A költözésben segített milliár­dos barátja is, aki sofőrrel és luxus­autóval ment érte.

Napok óta nagy a nyüzsgés a II. kerület egyik csendes, gyönyörű dunai panorámás utcájában, az elhunyt filmproducer, Andy Vajna özvegye ugyanis költözködik. A Vajna házaspár szerelmi fészke hosszú évekig egy Gattyán György tulajdonában lévő budai luxusvilla volt, ami lassan teljesen üresen áll, a költöztetőautó néhány nap alatt el­hordta Tímea gondosan dobozokba zárt holmiját. A Bors fotósa megörökítette a nagy rakodást, amelyben az öz­vegynek nem csak a vállas költöztetők se­gítettek. Jóllehet, az elmúlt na­pokban sokat emlegetett, fiatal milliárdos fiú nem a dobozolásban segédkezett, a csinos örökösnőnek biztosan sokat jelentett, hogy mellette volt, amikor el kellett szakadnia legboldogabb éveinek színterétől.

Timit rengeteg érzelem köti a nevezetes villához, hiszen a ház minden szeglete elhunyt férjére és hét évig tartó szerelmükre emlékezteti. Andy halála után azonban a ház üres és szomorú hely lett számára. Már nem érezte jól magát ott egyedül, és hiába az óriási örökség, a villa költségeit is sokallni kezdte. Menekülve a bánat elől pedig életét, jövőjét leginkább már a tengerentúlon látja, ezért a tragédia után felmondta a villa bérleti szerződését, amely a napokban jár le, így elérkezett a búcsú ide­je. Búcsú az otthonuktól, búcsú a múlttól, búcsú Andytől. 

Az országtól azonban, úgy tűnik, nem. Lapunk ugyanis megtudta, hogy Budapesten keres lakást az özvegy, vagyis nem akar teljesen elszakadni Magyarországtól.

– Bár Timi visszautazik Amerikába, nem számolja fel teljesen az itteni életét, mert a napokban az egyik ismerősöm eladó házát ment megnézni. Úgy tudom, hogy villát akar venni Budán – árulta el lapunknak az özvegy egyik, neve elhallgatását kérő ismerőse.

Meglehet, Timi tervei új üzlettársa és barátja, Zoltán miatt is változtak, akinek társaságában egyre többet látni, és aki a költözködés alatt is segítette, biztosítva Timi kényelmét. A férfi mellette állt már a producer halálának évfordulóján is, a szomorú napon elkísérte a temetőbe, a többnapos pakolás után pedig  luxusautóval érkezett a Gattyán-villa elé a csinos örökösnőért. Kiszállva az autóból, sofőrje felsegítette a fiatal milliárdos fiú kabátját, aki ezután a ház előtt várakozott. Néhány perc múlva nyílt is a garázsajtó, ahonnan előtűnt a csinos özvegy rózsaszín bundában, combig érő csizmában. Mosolyogva köszöntötték egymást, autóba szálltak, majd sofőrjükkel elhajtottak.  

Ahogy azt korábban megírtuk, az örökösnő a közösségi oldalán maga számolt be róla, hogy jóképű barátja az üzlettársa lett az Andytől örökölt, világhírű Nobu étteremben. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159000_auto_resized.jpg
origo.hu

Szabó Zsófi kapta Ördög Nóra sikerműsorát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27431_resized.jpg?avcount=1714061712
origo.hu

Itt a bejelentés: Oroszország kész hadat üzenni a NATO-nak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162295_auto_resized.jpg
life.hu

Elkpesztő, ahogy Meg Ryan kinéz: friss fotók készültek a színésznőről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17149504_auto_resized.jpg
ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162545_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 26.: pénteken a Bika megkapja a válaszokat, a Halak vonzza az embereket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162561_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162976_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megismétlődött Suhajda tragédiája, 20 év tapasztalattal rendelkező hegymászó vesztette életét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159641_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris más feleségének vallott szerelmet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja