Celeb

Vajna Tímea anyatigrisként óvja terhes húgát

K. K., L. P.

Létrehozva: 2020.05.08.

Hazajön húga szülésére Vajna Tímea. Andy özvegye addig is napi szinten tart­ja a kapcsolatot Palácsik Lillával, aki szerint nővére néha túlzásba viszi az aggódást.

Palácsik Lilla március óta egy tapodtat sem mozdul a lakásból, hiszen mostanra már nemcsak a saját, de kisbabája épségére is vigyáznia kell.

– Tamás intéz mindent. Ő vásárol és rendezi az ügyeket, s amikor hazajön, egyből fertőtlenít és átöltözik, nehogy hazahozzon valami járványt – mondja a kismama, aki legfeljebb csak kutyát sétáltat az erdőben vagy ultrahangos vizsgálatra megy; igaz, oda viszont kénytelen egyedül menni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ezt a képet📸 még Tamás @tamasvisvader 👩‍❤️‍👨születésnapjakor készítettük🎂, látszik is a képen, hogy cselesen a fotókönyvvel kitakartuk a pocakomat. 🤰🏻Ilyenkor még nagyon titkoltuk a babát👼🏼, ám végül mégsem raktuk fel ezt a képet, mert nem akartam tovább titkolni előttetek az örömhírt🥰. Alig vártam, hogy megjelenjen a Story magazinban @storymagazin_hu az újságcikk📰, hogy utána végre kitehessem ezt a fotót és megoszthassam veletek ennek a képnek a rövid történetét.🥰😘 Sokan tudjátok, hogy fotósként 📸imádok emlékeket, emlékekről fotókat 🎞ajándékozni. Tamásnak minden évben a születésnapjára szoktam készíteni az év számunkra legfontosabb eseményeiről egy #cewefotókönyv-et. Az idei könyvben benne van Nala baba @nala_thebostonterrier elhozatala, a tavalyi karácsony, a nyaralás, a TV-s szereplések, a fánkozóban @mrfunk_budapest eltöltött pillanatok, Sziget fesztivál a barátokkal és persze a kisbabánk első ultrahang képe. Szeretnélek benneteket is megajándékozni egy @cewemagyarorszag fotókönyvvel, ezért a holnap éjfélig kommentelők között három szerencsésnek kisorsolok 3x5.000 Ft értékű CEWE Fotókönyv kupont. 1. 🍀Ha szeretnél játszani, akkor kövesd az alábbi oldalakat: - @lillapalacsik - @tamasvisvader - @cewemagyarorszag 2. 🍀Jelölj meg valakit kommentben, akit meglepnél egy CEWE Fotókönyvvel. #cewemagyarorszag A játékban való részvétel önkéntes. A játékban résztvevők tudomásul veszik és betartják a rövid szabályzatot. A sorsolás véletlenszerűen, a commentpicker.com weboldal segítségével fog történni! A Játék semmilyen szinten nem áll kapcsolatban az Instagrammal, az Instagram nem támogatja azt. A Játékban résztvevők nem az Instagram számára szolgáltatnak információkat. A Játékban kizárólag azon 13. életévüket betöltött, kizárás alá nem eső, magyar állampolgárságú, cselekvőképes természetes személyek vehetnek részt, akik a Játék időtartama alatt a játékszabályzatot betartják! A poszt #szponzoralttartalom ! #reklam #cewemagyarorszag reklám tartalma!🙂

Visváder-Palácsik Lilla (@lillapalacsik) által megosztott bejegyzés,

– Sajnos Tamás még egyszer sem látta a kisbabánkat, mert a kórházban is szigorú intézkedések vannak, de mindig csinálok neki fotót, és videót, hogy legalább azon ke­resztül meg tudja csodálni. Ez most egy ilyen időszak, igyekszünk a nővéremben is a lelket tartani, ugyanis Amerikában sem jobb a helyzet. Timi sem meri elhagyni a lakását, legfeljebb csak futni mennek a párjával, és ennyi – mondta a Borsnak Lilla.

Noha Vajna Timi személyesen még nem gratulált várandós testvérének, Palácsik Lilla mégis mindenben számíthat az Amerikában élő nővérére, aki anyatigrisként óvja a 20. hétben járó kismamát.

– Timi teljesen be van zsongva. Majd kiugrott a bőréből, amikor megtudta, hogy gyermeket hordok a szívem alatt. Személyesen sajnos azóta még nem sikerült találkoznunk, mert Timi most minél több időt szeretne Amerikában tölteni, hogy jövő nyáron megkaphassa az állampolgárságot. Persze mi ebben abszolút támogatjuk őt, de a szüléskor már mindenképpen szeretne mellettem lenni. Anyatigrisként vigyáz rám, félt és óv engem, ami persze érthető, hisz ő az idősebb, de komolyan mondom, néha már kissé túlzásba viszi az anyáskodást – mondja nevetve a csinos kismama, aki egyelőre még nem tudja a babája nemét, noha a nővére már előre megjósolta, hogy Lilla fiút vagy lányt hord a szíve alatt.

– Igazából minden nap más jön ki. Egyik nap fiút mond, másik nap kislányt, de igazság szerint nekünk édesmindegy. Fő, hogy egészséges le­gyen! – ma­gyarázta Tamás, aki majd egy élő videóban szeretné tudatni a követőivel a születendő gyermeke nemét.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27222_resized.jpg?avcount=1713560418
origo.hu

Bugyi nélkül fotózták a Magyarok Világszépe királynőjét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17140135_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Csobot Adél és Istenes Bence a poklok poklát járja meg - külföldön érte őket utol a szerencsétlenség

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142187_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Telitalálat! Pár órával a Magyar Nemzet cikke után Magyar Péterék eltüntették a honlapjukról a datadatos szálat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143072_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 13 tepsis recepttel segítjük az ötletelést szombat-vasárnapra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145412_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Aggódnak a britek: vietnámi prostituáltak érkeznek Magyarországon át Nagy-Britanniába

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27220_resized.jpg?avcount=1713560418
origo.hu

Brutális bírságot kapott az RTL Klub

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27216_resized.jpg?avcount=1713560418
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713560418
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142944_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ez nem megengedett!” – áll a bál a TV2-es műsor két szereplője körül, eltanácsolnák őket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17144310_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: Enci megfenyegette Andrist, mindent kitálal

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/iAf_dNB5Qmol82puOI69Fa_tjYLlEM8DZ5xvAsnxKOQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2YxYzA5YzhiOWY3ZTRjOTZiODA5MDIwYTA4MDU5MTUy.jpg
Divat

A Next Top Model Hungary zsűritagja elárulta, mitől szép egy nő valójában

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/UwzHKNrO1pT7FNeUbRWSO86pUAhiACztqed1Did-Eig/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQxNjA4MjU0ZDdlMDQyMmVhZjViZWQ3NTgxMGQ0NDI0.jpg
Hűtlenség

"Úgyis megcsaltál, amikor akartál" – durva beszélgetés zajlott le Megyeri Csilla és párja közt