Vajna egymilliárdért árulja a villáját

Amikor Los Angelesben vannak, 5100 négyzetlábas luxusvillában élnek Vajnáék. A házaspár lassan egy éve árulja az ingatlant.
Amikor Los Angelesben vannak, 5100 négyzetlábas luxusvillában élnek Vajnáék. A házaspár lassan egy éve árulja az ingatlant.

Kacsalábon forgó luxusvilla Andy Vajna és felesége, Tímea második, amerikai otthona. A szomszédok megbízható emberek, a közelben lakik például Madonna, Ursula Andress, Kirk Douglas, Jacqueline Bisset, Jennifer Aniston és persze még megannyi világsztár, a ház ugyanis Los Angeles felkapott negyedében áll. Az 5100 négyzetláb méretű, egycsaládos villában minden megtalálható, mi szem-szájnak ingere: öt hálószoba, hat fürdő, hatalmas konyha, nappali és lobby, a kertben teniszpálya, valamint medence gondoskodik a sportos kényelemről. Dobó Kata egykori kutyája, Olivia pedig minden bizonnyal arról, hogy idegenek ne lépjenek be a kapun.

A kormánybiztos és neje Magyarországon él, de gyakran megfordulnak az álomotthonban, amelyet Timi többször meg is örökített közösségi oldalán. Volt, amikor az erkélyen, a me­den­cé­vel a háttérben pózolt, de volt olyan is, hogy Dobó Kata kutyája társaságában jógázott a teraszon. Vajna olyannyira otthonának tekinti még mindig Los Angelest, hogy külföldi la­ká­sá­nak és tartózkodási helyének az amerikai ingatlant adta meg.

Több amerikai ingatlanportálon is megtaláltuk a villát, amit mai árfolyam szerint 1 milliárd 36 millió forintért árulnak lassan egy éve. Az adatlapon minden fontos információ szerepel, például az, hogy az ingatlan Santa Monica és Beverly Hills között áll csodás környezetben, dúsgazdag szomszédokkal. Az egyik ingatlanszakember pedig úgy becsülte, hogy a villa havi fenntartási költsége több mint négymillió forint.

Talán ezért került eladósorba? Nem tudni, a Vajna házaspárt ugyanis nem tudtuk szóra bírni ez ügyben, de az biztos, hogy a luxusról nem mondanak le, hiszen a budai Rózsadombon éppen tavaly vettek – igaz, tizedannyért – egy 100 millió forintos villát.