Újabb szexi modellt tett lapátra DiCaprio

Nem hazudtolja meg magát Hollywood legkívánatosabb agglegénye. A jelek szerint Leonardo DiCaprio és Nina Agdal szerelméből sem lesz házasság, bő gyermekáldással.
Nem hazudtolja meg magát Hollywood legkívánatosabb agglegénye. A jelek szerint Leonardo DiCaprio és Nina Agdal szerelméből sem lesz házasság, bő gyermekáldással.

A legszebb nőket szerezte meg

Leo DiCaprio már kamaszként Hollywood egyik legígéretesebb tehetsége volt, aki kedve szerint válogathatott a színésznők és modellek között. Hódításainak listája hosszú, csak pár ismert hölgyet emelünk ki, a teljesség igénye nélkül. Demi Moore-ral a válása után élt együtt pár évig, majd korának legfényesebb modell csillagával, Naomi Campbellel kavart. A brazil szupermodellel, Gisele Bündchennel hét évig voltak együtt. Ezután jött Blake Lively színésznő, majd a modellvilág másik állócsillaga, az izraeli Bar Refaeli. Az énekesnő Rihanna állítólag alaposan megégette magát a sztárral, de Leo nála sem horgonyzott le.

Leonardo DiCaprio ismét szabad préda! Az Oscar-díjas szívtipró újabb szépséges modellnek adta ki az útját, a nála 17 évvel fiatalabb Nina Agdallal mindössze egy évig tartott a nagy szerelem. A People információi szerint alig két napja szakítottak, pedig az elmúlt két hónapban többször mutatkoztak együtt, mint az elmúlt egy évben összesen. A szakítás váratlan volt, és a részletek sem ismertek még, egy bennfentes csupán ennyit árult el az OK! Online-nak:

– Néhány nappal ezelőtt szakítottak. Közös megegyezés volt, barátokként váltak el.

Leo Hollywood első számú agglegénye, aki talán sosem szánja rá magát a nősülésre. © DPI

Múlt hét elején látták Leót és Ninát utoljára együtt egy étteremben, ám a szemtanúk szerint már akkor sem voltak túl romantikus hangulatban, a színész folyton a mobilját nézegette.

Leo és Nina tavaly májusban jelent meg először nyilvánosan párként egy New York-i rendezvényen. Nem sokkal ezután azonban már sejteni lehetett, hogy ez nem tart örökké. Hivatalos eseményeken szinte soha nem mutatkoztak együtt, Leo pedig a modell mellett is gyakran mulatozott másokkal. Szép, fiatal modellekkel elsősorban, amit a hírek szerint Nina rosszul tűrt.

Nina Agdallal tavaly tavasszal jöttek össze, de DiCaprio mellette sem tudta hosszú távra elkötelezni magát © AFP

Ezzel együtt a modellt nem törte össze a szakítás, szomorú képek helyett a tőle megszokott szexi fotókkal árasztotta el az Instagramját.

DiCapriót sem kell félteni, épp elég vasat tart a tűzben folyamatosan ahhoz, hogy ne kelljen félnie a magánytól. George Clooney három évvel ezelőtti eljegyzése és házassága óta Leo lett Hollywood első számú és legkívánatosabb agglegénye, akinek még akkor is lesz elég barátnője, ha szinte csak és kizárólag modellek közt válogat.

Palvin Barbival is összehozták

Tavaly májusban érkezett a hír: egy magyar lányra vetett szemet a színész. Leo és Palvin Barbara a tavalyi cannes-i filmfesztivált egy közös kávézással indították, és többször is összefutottak. Állítólag, ha megtudják, hogy egy városban vannak, azonnal találkát szerveznek, és DiCaprio SMS-ben köszönti őt a szülinapján.

© Northfoto