Ugye Ön is szavazna ennek a dögös nyuszilánynak a pártjára? - fotók

A szexi Playboy-modell úgy döntött, politikai pályára lép.
A szexi Playboy-modell úgy döntött, politikai pályára lép.

A most 31 éves Soraja Vucelic úgy döntött, ideje, hogy új oldalát mutassa meg: a szépség, aki jelenleg a szerb Szerencsekerék műsorvezetője, tervei szerint a következő választásoknak már aktív résztvevője lesz.

Soraját eddig elsősorban afféle partiállatként ismerhettük meg: 2011-ben és 2013-ban is szerepelt a Big Brotherben, és noha egyik alkalommal sem nyerte meg a valóságshow-t, sokan a mai napig emlékeznek rá. A Playboy-modell persze a reality után is gyakori szereplője volt a bulvárlapoknak, köszönhetően 2014-es kapcsolatának a focista Neymarral.

A sötét hajú szépésget állítólag titokzatos pártfogói beszélték rá a karrierváltásra: „Néhány nagyon fontos ember, akiket nem szeretnék megnevezni, azt javasolta, alakítsak pártot, mert nagyon sok rajongóm és támogatóm van a közösségi oldalakon. Korábban erre nem is gondoltam, és azt hiszem, igazi kihívás lesz, ugyanis eddig nem volt sok közöm a politikához” - nyilatkozta Vucelic, akinek az Instagramon és a Facebookon összesen hozzávetőleg 230 ezer követője van.

Azt, hogy mi lesz a modell pártjának a neve, még nem lehet tudni - írja a Mirror.

http://www.nobasicshit.com/

Közzétette: Soraja Sara Vucelic2015. november 29.