Tóth Verát azzal vádolták meg: nem is ő van a képein

Mi magunk is több alkalommal beszámoltunk arról, milyen hatalmas változáson esett át Tóth Vera az utóbbi időszakban: nem csak a testsúlya csökkent, a testalkata változott meg, de láthatóna jóval magabiztosabb is lett - és elégedettebb önmagával.

Azonban elengedhetetlen, hogy vannak, akik nem hisznek az ilyen változás-történetekben. Az énekesnő hétvégén posztolt képéhez például az egyik követője olyan kommentárt fűzött, miszerint Vera átejt mindenkit, és nem is ő van a fotókon. "Nem ő nem látjátok? Pár napja volt reggeli műsorban 80 kg, retusált kép!"

A vád persze azonnal kommentáradatot indított, amihez maga az érintett is hozzászólt, gyakorlatilag alapjaiban megdöntve minden vádat - ugyanis reggeli műsorban már jó ideje nem volt, ugyanakkor valóban ő van a képeken, és emellett valóban 78 kiló - azaz még nem vékony, de alakul.

A vádló azonban kötötte az ebet a karóhoz: bizony kedden volt az ominózus műsor. Erre már csak annyit tudott reagálni Vera (immár privát profiljáról) nevetős fejecskék társaságában: "kedden a horvát riviérán koktéloztam reggel"...