Tóth Gabi olyan, mint egy kis feleség

Az énekesnő nem aludt, míg párja beteg volt, teát, húslevest főzött, mint egy gondoskodó asszony.
Az énekesnő nem aludt, míg párja beteg volt, teát, húslevest főzött, mint egy gondoskodó asszony.

Először nyilatkozott Tóth Gabival való kapcsolatáról Molnár Tibor, aki mentora fejét csavarta el az X-Faktorban. Tóth Gabi és a fiú szerelmének akkor nem jósoltak nagy jövőt, de a fiatalok rácáfoltak a rosszízű megjegyzésekre. Olyannyira, hogy Tibi a Story magazinnak azt mesélte, már úgy működnek együtt, mint férj és feleség. Amikor például a zenész két hétig az ágyat nyomta, az énekesnő ápolta odaadóan.

– Amikor éjszakánként nem tudtam aludni, mindig kiderült, hogy Gabi sem tudja lecsukni a szemét, annyira aggódik értem. Hozott teát, húslevest, és ő ment gyógyszerekért a patikába – mondta Tibi, aki szerint ez a két hét – bármilyen is kellemetlenek voltak a rosszullétek – összekovácsolta őket.

A photo posted by tothgabi (@tothgabi) on

– Olyan, mint egy kis feleség. Szépen felírta, mit mikor kell bevennem. Törődik velem és ez rengeteget jelent – folytatta Tibi, és így egyáltalán nem csoda, hogy már az is megfordult a fejében, hogy családot alapítson Gabival.

– Szeretnénk majd gyereket is, de ez még odébb van – fogalmazott a zenész, akinek párja sem gondolkozik másképp. Egyelőre azonban mindkettejüknek a stabil anyagi háttér megteremtése a legfontosabb, Gabi kertes házat is szeretne vásárolni a baba megérkezése előtt.