Celeb

Tóth Andi: Túl szexi vagyok?

Címkék
Tóth Andi

D. A.

Létrehozva: 2016.08.17.

Nem kérdés: az X-Faktor győztese, Tóth An­di napról napra egyre nőiesebb, dögösebb, s ezt az énekesnő szívesen ki is hangsúlyozza, majd megörökíti rajongói számára. Nem mindenki nézi persze jó szemmel Andi kacérságát, sokan meg is fogalmazzák: visszafogottabban kellene vi­selkednie.

Forrás: Czerkl Gábor

Andit persze nehéz befolyásolni, legutóbb a fürdőkádban fekve énekelt rajongóinak, a második klipjének első másodperceiben megvált melltartójától, a Válótársak című sorozat második, most készülő évadában pedig többet mutat magából, mint ed­dig, és heves csókcsatákba fog bonyolódni.

A 17 éves tinisztár élvezi, hogy egyre nőiesebb, édesanyja pedig nem gátolja semmiben, örül a sikereinek, de a fél szeme mindig rajta van: felköltözött a fővárosba a lányához.

– Az új klipem is azt mutatja, hogy egyre nyitottabb vagyok a világra, szép lassan kinyílok. A Válótársakban sem nehéz egy kacér, cserfes fruskát alakítanom. Általában pozitív visszajelzéseket kapok, de persze megértem, ha az idősebb korosztály esetleg túl kibontakozónak lát. Sokat sportolok, fontos számomra a külső. Ha nem forgatok, és nem vagyok a színházban, akkor heti négy alkalommal biztosan elmegyek edzeni. Kockás hasra gyúrok! – nevet a csinos énekesnő, aki úgy érzi, a pár hónappal ezelőtti szakítása is hozzásegítette ahhoz, hogy lazább legyen, és megmutassa magát a világnak.

– Anyukám támogat mindenben, persze azt mondja, néha túl szexi vagyok, de büszke rám a szorgalmam és a kitartásom mi­att. Barátnős a viszonyunk, ezért kifejezetten örültem neki, hogy felköltözött hozzám Budapestre. Így most vele élek együtt. Rengeteg időt töltünk együtt, gyakran még sportolni is elviszem magammal!

Ez is érdekelhet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után