Tóth Andi megtanult bánni a pénzzel

Gyerekként csöppent a showbiznisz világába, de elég hamar megtanulta, merre kell lenni arccal. Mindenkinek azt javasolja, élvezze, amibe belecsöppent.
Gyerekként csöppent a showbiznisz világába, de elég hamar megtanulta, merre kell lenni arccal. Mindenkinek azt javasolja, élvezze, amibe belecsöppent.

Tóth Andi tizenöt éves kislányként csöppet bele a showbiznisz világába, és alig egy év elteltével már megfontoltan, magabiztos komolysággal beszél karrierjéről. Az X-Faktor győzteseként megismert fiatal énekesnő érdeklődve figyeli az RTL Klub újonnan induló, Kicsi Óriások című gyerek-tehetségkutatójának első pillanatait, és szívesen ad tanácsokat a kicsiknek.

– Néha hátránynak éreztem, hogy gyerek vagyok, és emlékszem az énektanárom is hazaküldött azzal, hogy csak késôbb vállalja a tanításom – idézi fel Andi nagyváradi tanulmányait, melyek nagyban hozzásegítették ahhoz, hogy ilyen fiatalon megnyerje az X-Faktort.

– A tehetségkutató során rengeteg emberrel ismerkedtem meg, akik segítették az első lépéseimet, ám amint véget ért a műsor, sok mindent meg kellett tanulnom, például a pénzzel bánni, és egyedül is folytatni. Persze, mint mindenkinek, nekem is voltak mélypontjaim, de tudtam, mit akarok, és nem hagytam veszni a lehetőségeimet. Minden fiatal tehetségnek csak azt tudom tanácsolni, hogy élvezze, amibe belecsöppent.

– Ne az anyagi javaknak örüljön elsősorban, hanem a lehetőségeknek, és a pillanatnak, amit a színpad adhat egy előadónak – magyarázza Andi, akinek menedzsere, szülei és nagymamája mellett, szerelme, Péter a legerősebb támasza.