Celeb

Tóth Andi elhagyja az országot

Földvári Zsófi

Létrehozva: 2018.05.09.

<p>Egyedül akar nekivágni a nagyvilágnak, nincs szüksége senkire, hogy karriert építsen. Szerinte a me­ne­dzse­rek csak a pénzt viszik, a tehetsége pedig elég ahhoz, hogy befusson. A szépségét – bár tehetné – nem akarja felhasználni az előrejutáshoz. </p>

Nyilvánvaló, hogy nem lenne sok akadály a karrierje útjában, ha hajlandó lenne hanyatt dobni magát a szereposztó díványokon, de Andi inkább a tehetségét akarja használni a karrierépítésben. Többek között erről mesélt az énekesnő a BorsOnline Backstage című műsorában. 

– Őszinte le­szek, nem köt ide semmi. Persze a szüleim és a bátyám nagyon hiányoznak, összeszorul a szívem, ha rájuk gondolok, de a XXI. században mindegy, hogy háromszáz vagy há­rom­ezer kilométer távolságban élek tőlük. Neten napi kapcsolatban tudok lenni velük – meséli Tóth Andi, majd így folytatja: – Úgy érzem, nem köt ide, Ma­gyarországra semmi. Ez egy aprócska piac egy tucatnyi befolyásos emberrel. Nekem ennél nagyobb tér kell, grandiózusabb terveim vannak, sokkal többet akarok, mint amit itt kaphatok. Ezért akarok tengerentúli karriert. 

Amikor Andit arról kérdezzük, hogy elég tehetségesnek érzi-e magát az amerikai álom megvalósításához, no és elég bá­tornak is egyben, határozottan válaszol: 

– Képes vagyok rá, mert tu­dom, mit érek. Nekem nem kell menedzser, aki csak a pénzt viszi, de igazából nem csinál semmit, és nem kell protekció sem. Szívem szerint már ma felülnék egy repülőre, és indulnék a semmibe. Nincsenek nagy igényeim, egy sátorban képes lennék megvárni, míg egy zenei kiadó meghallgatja egy dalomat és szerződést kínál. Tudom, hogy mit akarok, és et­től senki sem tántoríthat el. Ha az a feltétele egy lemeznek, hogy éjjel-nappal dolgozom, hónapokig nem alszom, akkor megteszem. 

Andi feltűnően csinos hölgy, erről nap mint nap visszajelzést kap a férfiaktól. A szépségét azonban nem szeretné fegyverként használni. 

– Nem adnám oda ma­gam senkinek, aki előrejutást, lemezt, karriert ajánlana egy éjszakáért cserébe! – mondja ha­tározottan az éne­kesnő. – Szerintem vagyok olyan tehetséges, hogy ne kelljen ilyen meg­oldáshoz fo­lya­modnom. Nem vinne rá a lélek. Aki nem ismer, annak egy nagyszájú és vagány csaj vagyok, de a lelkem egy sérülékeny kislányé, akit könnyű megsebezni. És akit nem felpumpált negyven­éves férfiak fognak megtanítani az életre, inkább egy szerény korombeli fiú, ha értik, mire gondolok – mondta A Nagy Duett vasárnapi kiesője.

Rippel Feri robot üzemmódba kapcsolt 

A sejtszintű működés és a keto­gén diéta tölti ki az artista gondolatainak nagy részét, ami egyfelől jó, hiszen Feri elképesztő fizikai állapotban van, másfelől azonban komoly kérdéseket vet fel: vajon könnyű egy ennyire fegyelmezett napirend szerint élő férfival egy háztartásban élni? Az ország leghíresebb artistája idén hozta nyilvánosságra, hogy egy válás után újra szerelmes. A választottja egy igazi bombázó, a 22 éves Viktória, aki mindenhova elkíséri híres szerelmét. 

– Szerintem könnyű velem együtt élni – vála­szolja gondolkodás nélkül Rippel Feri. – Annyi a titka, hogy fel kell venni az én tempómat. Nem hiszek az olyan kapcsolatban, ahol bezárják magukat a szerelmesek egy szobába, vagy meg akarják változtatni egymást. Aki engem választ, az velem szárnyal a világban, ezt tudom ajánlani a partneremnek. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161455_auto_resized.jpg
origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója - fotók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27452_resized.jpg?avcount=1714108211
origo.hu

20+1: amikor a Simpson család előre látta a jövőt!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163258_auto_resized.png
metropol.hu

Örülhetnek a magyarok: árzuhanást jelentett be a Spar

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155627_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Kiderült, ki írta az elhíresült adatvédelmi nyilatkozatot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163279_auto_resized.jpg
ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160756_auto_resized.jpg
vg.hu

Hivatalos: kiválasztották a nyertest, a valaha volt legdrágább Duna-híd épül meg Magyarországon, de minden forintját megéri – térkép

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27450_resized.jpg?avcount=1714108211
origo.hu

Kocsis Máté: Nem az a lényeg, hogy Magyar Péter mit mond, hanem az, hogy a mögötte állóknak mi a céljuk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162190_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kismamának is gyönyörű: Lékai-Kiss Ramónát gömbölyödő pocakkal kapták le

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163611_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdermedtek a járókelők: narancssárga UFO tűnt fel felettük

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/3PQT3DZK8ttrhvmgA5h1WilgRXZLUPkeNvpLCbcZIXQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NjMmFhYWUxZGJkNTQ5MmY4MTQwNGNkMGYxNzY5M2Ez.jpg
Házasság első látásra

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő