Török mágnás kérte feleségül Voksán Virágot

Szinte hazajár Törökországba Voksán Virág, akinek olyan jól sikerült legutóbbi turnéja, hogy ezen a héten újra visszatérhetett.
Szinte hazajár Törökországba Voksán Virág, akinek olyan jól sikerült legutóbbi turnéja, hogy ezen a héten újra visszatérhetett.

A csinos lemezlovas Eskisehirben és Adanában lép fel, de nem hagyja ki a török Riviérát, Alanyát sem. Ide azonban már nem a munka szólítja, ahova egy mesésen gazdag üzletember kedvéért utazik.

– Sokfelé járok a világban, de Törökország kivételes helyszín számomra – meséli a muzikális nyuszilány. – Az ott élő emberek kedvessége és rajongása sokkal vehemensebb, mint mondjuk a magyar közönségé. A tavaszi turném elképesztő mennyiségű médiamegjelenést hozott, egy hét alatt több magazinban jelentem meg, mint itthon fél év alatt. Az ismertség Virág számára egy új ismerőst is hozott.

– Az egyik fellépésem után elegáns fiatalember lépett hozzám, és arra kért, hogy tartsak vele a VIP-asztalokhoz. Mivel nagyon udvarias volt, gondoltam, koccintok vele egyet, nem szerettem volna megbántani. Csak az asztalhoz érve tudtam meg, hogy a fiatalember kísérő, aki egy megnyerő külsejű, ötvenes férfi meghívását tolmácsolta. Végigbeszélgettem az estét ezzel az úriemberrel. Az együtt töltött idő alatt egyszer sem utalt arra, hogy a barátságon kívül mást is szeretne tőlem, a búcsúzásnál mégis azt mondta: „Ha gondolja, találkozhatnánk a jövőben, esetleg hozzám is költözhetne. Elférnénk, nem messze a tengerparttól egy helyes kis kastélyban élek. Hozzám jön feleségül?”

Virág először meg sem tudott szólalni meglepetésében, főként azok után, hogy megtudta, a sármos török tejben-vajban fürdetné, keleti kényelemben élhetne mellette, mivel az üzletember multimilliomos. Hazánk lánya mégis visszaverte a török ostromot.

– Megköszöntem a lehetőséget, de megmondtam a kérőmnek, hogy számomra az igazi boldogság a szabadság. Egyelőre képtelen lennék elkötelezni magam.