Tom Hanks Budapestre költözik

Közel két hónapot fog Magyarországon tölteni az Oscar-díjas színész, aki A Da Vinci-kód legújabb részét, az Infernót forgatja nálunk.
Közel két hónapot fog Magyarországon tölteni az Oscar-díjas színész, aki A Da Vinci-kód legújabb részét, az Infernót forgatja nálunk.

Budapestre jön Tom Hanks. A kétszeres Oscar-díjas filmszínész legújabb akciófilmjét forgatja nálunk, a Dan Brown-regény alapján készült A Da Vinci-kód harmadik ré­szét, az Infernót, amit ezúttal is Ron Howard rendez. A színészlistáról sokat még nem lehet tudni, annyi biztos, hogy Hanks mellett Felicity Jones és Alisha Heng kap szerepet.

– Március közepe, vége felé kezdenek el forgatni Budapesten. A film nagy részét, körülbelül a nyolcvan százalékát nálunk veszik fel, ez pontosan ötven forgatási napot jelent. Más or­szágba is megy majd a stáb, Isztambulban és Firenzében is megfordulnak, de összesen csak tíz napot töltenek el a két városban – tudta meg a Bors egy stábtagtól. A külső helyszínek mellett stúdióban is fognak forgatni, de az előző tapasztalatok alapján az Opera környékét be fogja venni a sztár. Információnk szerint március végén kezdik meg a felvételeket. Az első két részt, A Da Vinci-kódot és az Angyalok és démonokat alapul véve sok akcióra számíthatunk Budapesten is.

A család is érkezik?

Viszonylag hosszú időt tölt Magyarországon a színész, lehet, hogy – akárcsak ­Bruce Willisszel neje és kislánya a Die Hard forgatása alatt – felesége is vele tart ebben a két hónapban. Tom Hankset második felesége, Rita Wilson kísérheti el Magyarországra, aki két fiút szült a sztárnak. Chet 25 éves, Truman 19. Tudni kell, hogy tavaly az immár 26 éve házas sztárpár kapcsolatának válságáról cikkeztek a lapok.