Tolvai Reni: Saunders megnyeri A Dalt!

Váratlan fordulatokat és férfias küzdelmet hozott szombat este az Dal középdöntője.
Váratlan fordulatokat és férfias küzdelmet hozott szombat este az Dal középdöntője.

Eldőlt, Kállay-Saunders András, Petruska András, Oláh Gergő és a közönség szavazatai alapján a Mushu zenekar már biztos a legjobb nyolc előadó között lesz a február 27-i döntőben.

Az énekesek közül Petruska és a Saunders produkciója már az elődöntőkben toronymagasan vezette a ranglistát, és amíg az alternatív zenei vonalat képviselő Petruska alig hiszi el, hogy ekkora sikert aratott, addig Saunders magabiztos, eltökélt szándéka, hogy két év után ismét ő utazzon ki a nemzetközi döntőre.

– Idén csakis az első helyezéssel lennék elégedett az Eurovíziós Dalfesztiválon – nyilatkozta a life.hu-nak a középdöntő előtt, és nem kizárt, hogy elszántsága ismét elhozza a vágyott győzelmet. Szerelme, Tolvai Reni már kiesett a versenyből.

– Mindig pozitívan tekintek a jövőbe és örülök annak, hogy kétszer is felléphettem a Dal színpadán. Számomra véget ért a verseny, de mindenben támogatom Andrist. Meg tudja csinálni, a Who we are című dallal újra kijut majd a nemzetközi versenyre! – véli Reni annak ellenére, hogy korábban még nem volt példa arra, hogy ugyanaz az előadó többször is képviselje az országot.

Tatár Csilla fricskája

Az én testem az én szabályaim – ezzel a felirattal a pólóján nyitotta meg a Dal első középdöntőjét Tatár Csilla. A műsorvezetőnő öltözködését mostanában több kritika is érte: túl rövid szoknyát, előnytelen ruhát vagy rikító színt választott, amit szakértők és egyszerű nézők sem hagytak szó nélkül. Csilla az élő adásban pólójával üzent a kritikusoknak, majd gyorsan átöltözött és nagyestélyire váltott.

– Csilla szerette volna jelenzi, hogy nem foglalkozik azzal,ki mit gondol a külsejéről. Üzeni minden nőnek, hogy vállaja a testét – magyarázta az egyik stábtag.