Tollban, tejben szexi Nyári Dia

Pikáns és szexi képek készültek Nyári Diáról. Sokan találgatják: valóban teljesen meztelen a színésznő? A Bors utánajárt!
Pikáns és szexi képek készültek Nyári Diáról. Sokan találgatják: valóban teljesen meztelen a színésznő? A Bors utánajárt!

Tejben vagy éppen tollak között fürdik Nyári Dia – látszólag meztelenül. A Barátok közt Hannájának képei hamar népszerűvé váltak a közösségi portálon, a színésznő pedig a Bors megkeresésére a keletkezésük körülményeit is felidézte.

– A fotós, Lóránd régóta tervezett egy kádas fotózást. Amikor a témával kapcsola­tos képeket nézegette, én ju­tottam az eszébe, felkért, és igent mondtam – árulta el Dia. – Sok fotózásom volt már, de ilyen extrém még nem. A fényképezőgép a fejem felett lógott egy speciális állványzaton. A képeket együtt válogattuk ki, de kikértem a barátaim véleményét is. Szerencsére egyik sem mondott rosszat a fotókról – magyarázta Dia. A fő kérdés: valóban ruhátlanul hevert Dia a kádban? A fotós válaszolt a kényes kérdésre:

– Bár úgy tűnhet, hogy Dia a tejjel teli kádban vagy a tollak alatt meztelen, valójában egy testszínű bodyt viselt. Az illúzió azonban megmaradt. Különleges szeme van, és ehhez a sorozathoz ez nagyon passzolt, alázatos a munka iránt, és könnyű vele dolgozni, ezért választottam őt – mondta Gelner Lóránd.
És bár a színésznő azt mondja, egyelőre ennyit mutat meg magából, nem tartja kizártnak, hogy egyszer a nyuszis magazinnak is vetkőzne.

© Fotó: Gelner Lóránd/Renzo.hu Smink: Réti Dóri

– Soha nem mondom, hogy soha, mert ki tudja: lehet, bekattanok harmincévesen, és belemegyek egy merészebb fotózásba. De jelenleg biztosan nem vállalnám, így sem a családomnak, sem a páromnak nem kell tartania attól, hogy meztelenül pillant meg az újságosnál. Ez a maximum, amit magamból mutatok – magyarázta az X-Faktor Tóth Marcijának szerelme.

© Fotó: Gelner Lóránd/Renzo.hu Smink: Réti Dóri