Több abortuszon átesett a híres színészdinasztia sarja

Pontosan tudja, mit akar az élettől Martha Plimpton, akinek a neve hallatán valószínűleg nem tudják, kiről is van szó, de amint meglátják az arcát, máris ismerősnek fog tűnni. Martha egy közkedvelt karakterszínésznő, rengeteg sorozatban és tévéjátékban láthattuk (pél­dául Vészhelyzet, Grace klinika, A férjem védelmében, Kincsvadászok), de valahogy soha nem sikerült a világsztárok közé emelkednie, noha olyan családi háttérrel rendelkezik, mint csak nagyon kevesen.

Ő a híres Carradine színészdinasztia egyik tagja. Édesapja, Keith elismert színész, énekes, míg nagybátyját, Davidet, a kung-fu filmek sztárját talán senkinek nem kell bemutatnunk. Marthát ha­zánkban jelenleg a Viasat6-on és az RTL Klubon is futó Nevelésből elégséges című sorozatban láthatjuk, melyben a korán nagymamává lett Virginiát alakítja. A hajadon színésznő kifejezetten élvezte a forgatásokat, talán, mert neki nincs saját gyermeke, bár ez csak az ő döntésén múlt.

Színészdinasztiából származik, a Nevelésből elégséges című sorozatban bizonyítja, hogy kiváló komika

– Több abortuszom is volt, és teljes mellszélességgel támogatom, hogy egy nő maga választhasson, megszüli-e a magzatát vagy sem. Van, mikor egy nő nem akar szülni, és ezt mindenkinek tiszteletben kellene tartania – érvelt elis­mert abortuszjogi aktivistaként Mar­tha egy konferencián, a tudatos családtervezés mellett.

– A filmekben kiélem magam az anyaszerepben, imádom a gyerekes forgatásokat. Arra a kérdésre pedig nem tudok válaszolni, mi lett volna ha... Nekem így alakult az életem, és ennyi!