Tízmilliót fektetnek VV Dennis popkarrierjébe

A popszakma nagyjai összetennék a kezüket, ha olyan lehetőséget kapnának , mint ami VV Dennisnek megadatott.
A popszakma nagyjai összetennék a kezüket, ha olyan lehetőséget kapnának , mint ami VV Dennisnek megadatott.

A ValóVilág fenegyereke az elmúlt évben mindvégig hitt abban, helye van a legjobbak közt, úgy tűnik, az álma most megvalósulhat.

– Ő lehet az, aki színt vihet a magyar popszakmába, hihetetlenül kreatív, és az esze is megvan ahhoz, hogy a legjobbak egyike legyen. Utoljára Majka lehetett ilyen – magyarázta a Borsnak Zólyomi Attila menedzser és hozzátette: az is megfogta, hogy Dennis mindig egyenesen megmondja, amit gondol.

Tegnap már Dennis első zenés kisfilmjét forgatták a „Beteszem” című dalhoz. A helyszín egy belvárosi night club, ahol VV Lacin kívül négy csinos lány is szerepet kapott. Közöttük ismerős arcokra is bukkantunk, a fenékimplantátumáról is elhíresült VV Dóri mellett ugyanis felbukkant Észbontó Juli is.

A szókimondó szövegeket ígérő Dennis a Borsnak elmondta, felszabadultan dolgozik, amióta tudja, hogy van pénz a munkára.

– Három év alatt tizenöt klipet és egy nagylemezt is kapok, azaz legalább tízmillió forintot fektetnek belém. Nagyon megtisztelő ez – mondta Dennis.

– Szókimondó szövegeket és slágereket ígérek a rajongónak, az elsőt már ezen a héten, vasárnap bemutatjuk a terveink szerint – mondta Dennis, aki azt sem hallgatta el: jó ideje újra űzi hétköznapi szakmáját, kéménytechnikusként is dolgozik.